NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Hårvård till periodiskt håravfall

Periodiskt håravfall är vanligt och kan uppstå som följd av många olika orsaker.

Psykiska faktorer samt externa faktorer kan vara en anledning, men en del glömmer även att håravfall är ärftligt. Oavsett om det är ärftligt, säsongsrelaterat eller på grund av hormonförändringar eller stress, ska håravfall behandlas i ett tidigt skede. Det är viktigt med regelbunden hårvård för att minimera risken för periodiskt håravfall samt att man är uppmärksam på om ditt håravfall är mer än vanligt. Som tur är finns det produkter för periodiskt håravfall så att du snabbt och enkelt kan motverka håravfall.
Med hårvårdsprodukter från Vichy kan du förebygga periodiskt håravfall och stärka håret. För att effektivt stoppa periodiskt håravfall rekommenderar vi Vichy’s Dercos serie, som är specifikt utvecklat för periodiskt håravfall. Vichy’s omtalade Dercos serie erbjuder ett lättanvänt schampo, specifikt utvecklat för att motverka periodiskt håravfall. Denna expert-produkt har dokumenterade resultat, och den ger ditt hår styrka.

Dercos Energigivande Schampo är anpassat för svagt och livlöst hår och det jobbar på ett sätt som gör att håret känns starkare och revitaliserat för att motverka håravfall. Ett konsument test som genomfördes efter tre veckors användning visade att 78 % upplevde starkare hår efter testperioden. Schampot med dess hyperallergena formuleringen har testats under dermatologisk kontroll. Schampot mot håravfall är gjort för daglig användning. Låt schampot verka i ett par minuter innan det sköljs ur, men skulle schampot få kontakt med ögonen, skölj ur det med detsamma.
Det är viktigt att regelbundet ta hand om sitt hår och att vara uppmärksam på sitt håravfall. Det är normalt att tappa lite hår varje dag, men märker du ett ökat håravfall är det en bra idé att hitta produkter för att behandla håret i ett tidigt stadie. För att periodiskt håravfall inte ska bli permanent rekommenderar vi att du använder vårt schampo för snabb och effektiv behandling. Prova redan idag.

Hårvård

DERCOS+

Vackert hår börjar med en frisk hårbotten.

I 50 år har vi  trottd på vikten av att behandla hårbotten för att få friskt, vackert hår.
Vi använder aktiva ingredienser som är erkända av dermatologer och mäter effekten både kliniskt och med instrument. Våra hårvårdsprodukter testas under dermatologisk kontroll.
Våra strukturer är sensoriska för att underlätta behandlingsföljsamhet.