NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

OK

OKCancel

Thank you

Close

Hårvård till torrt och skadat hår

Har du skadat eller torrt hår behöver du en riktad hårvård anpassad för din hårtyp.

Det är viktigt att du vårdar ditt hår med produkter som stärker och vårdar om du har torrt hår. Vichys hårvårdsprodukter är väl anpassade för både skadat och torrt hår och tillför näring från rot till topp. Med väl utvalda produkter anpassade för dig blir du kvitt torrt hår, ditt hår blir skyddat, silkeslent och glänsande.
Vår serie Dercos är en innovativ hårvård för alla behov, även torrt hår och skadat hår. Det är effektiva och skonsamma hårvårdsprodukter för alla hårtyper. Serien innehåller ett schampo och ett balsam som tillsammans ger bäst effekt. Det är Vichys första hårschampo med tre växtoljor och keratinkomplex som ger näring åt torrt hår samt skyddar det. Schampot är berikat med UV-filter som skyddar hårets glans om det är färgat. Det gör håret silkeslent, glansigt och välvårdat. Det är ett hyperallergent schampo som vårdar och stärker hårets fibrer. Schampot tar ett skadat hår eller torrt hår från en matt och trist look till livlig och hälsosam. Ett torrt hår är ofta skört och slits betydligt lättare än ett normalt och näringsberikat hår. Kombinera vårt schampo med ett skonsamt cremebalsam från Dercos serien för skadat hår och torrt hår som vårdar och stärker håret från rot till topp utan att tynga ner det.

Du kommer se skillnad och känna att håret känns mjukare, lättare och tovar mindre. Det har en lätt mandeldoft som gör det till ett rent nöje varje gång du använder det. Applicera balsam i hårets längder och jobba sedan upp mot rötterna, för att motverka torrt hår låt det gärna sitta i några minuter innan du sköljer ut det.
Ta hand om skadat hår och torrt hår med riktade hårvårdsprodukter från Vichy. Känn skillnaden efter att du börjat använda produkterna när de reparerar skadat hår och torrt hår, och ger det nytt liv. Få ett mjukare, lättare och glansigare hår, och slipp tovorna. Applicera vårt schampo och balsam dagligen för bästa resultat och bli kvitt torrt hår.