NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Mjällschampo

Mjäll är mycket vanligt och förekommer av en rad olika anledningar. Ett bra sätt att bli av med mjäll är med hjälp behandling i form av ett mjällschampo. Mjäll uppkommer oavsett om du du har torr eller fet hårbotten. För att du ska hitta ett mjällschampo som passar just dina behov, har Vichy framtagit ett mjällschampo för torr hårbotten samt ett mjällschampo för fet hårbotten. Med ett mjällschampo påbörjar du behandlingen redan från första användningen och ser ett långvarigt resultat. Genom användning av mjällschampo försvinner mjället och du får ett vackert och glansigt hår.

Vichys mjällschampo kommer från serien Dercos som erbjuder effektiv, målinriktad och skonsam hårvård för alla hårtyper.
Vichy’s mjällschampo innehåller selendisulfid som är en aktiv, kraftfull och naturlig ingrediens som motverkar den mest envisa mjällen. Vid behandling av mjäll är selendisulfid är en ingrediens som är välkänd bland dermatologer. Dercos mjällschampo skapar en balans i hårbotten som gör dig fri från mjäll i upp till sex veckor efter avslutad behandling. Dercos Mjällschampo för torr hårbotten innehåller ceramider som tillför näring till den torra hårbotten. Schampot för fet hårbotten har en lätt formulering som är anpassad till fett, fint, hår. Mjällschampot ska användas som en kurbehandling i fyra veckor. Låt ditt mjällschampo verka i den fuktiga hårbotten i ett par minuter innan det sköljs bort. Det är viktigt att du undviker kontakt med ögon och irriterad hud.

Efter att du har använt mjällschampo i fyra veckor så har det skapat en balans i hårbotten och kan vara fri från mjäll i upp till sex veckor efter behandlingen. Vichy’s mjällschampo är inte enbart en behandling mot mjäll, utan det är även vårdande, vilket gör ditt hår mjukt, följsamt och glänsande. Vichy’s mjällschampo har en svag mintdoft som gör din schamponering till en fräsch upplevelse. Hitta ett mjällschampo anpassat för din hårtyp redan idag.

Hårvård

DERCOS+

Vackert hår börjar med en frisk hårbotten.

I 50 år har vi  trottd på vikten av att behandla hårbotten för att få friskt, vackert hår.
Vi använder aktiva ingredienser som är erkända av dermatologer och mäter effekten både kliniskt och med instrument. Våra hårvårdsprodukter testas under dermatologisk kontroll.
Våra strukturer är sensoriska för att underlätta behandlingsföljsamhet.