NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Solcreme till ansikte

Hitta ett optimalt solskydd som passar hela familjen hos Vichy.

Ett solskydd för ansiktet från Vichy verkar som ett skydd mot solens skadliga strålar. Det är ett solskydd som är speciellt framtaget för även den mest känsliga huden, som önskar högt solskydd. Minska risken för att bli solbränd genom att investera i ett bra solskydd för dig och din familj. Vichys solskydd kladdar inte och absorberas snabbt av huden. Våra solskydd skyddar dig från att bli solbränd och är vattenresistenta. Vichy’s solskydd för ansiktet bekämpar de skadliga effekterna av solens UV-strålar och skyddar dig från att vi solbränd.

Ditt ansikte är den kroppsdel som är mest exponerad för solen, och du bör ha på ett solskydd med hög solskyddsfaktor på dig när du befinner dig i solen. Om du flitigt använder solskydd för ansiktet kan du motverka att få solgrundade rynkor och bevara din huds naturliga spänst längre. För att få en jämn och hållbar solbränna rekommenderar vi att man börjar med att smörja in sig med mycket höga solskyddsfaktorer – allt för att undvika att bli solbränd. Att bli solbränd är skadligt för hälsan och kan skada huden på djupet. Solbränd hud blir också torr. Om du börjar med ett solskydd med hög solskyddsfaktor, som SPF 50, så får du en finare, jämnare och mer hållbar solbränna.

För att undvika att bli solbränd, bör du applicera ditt solskydd i rikliga mängder och i god tid innan du går ut i solen, minst 15-20 minuter innan. Applicera sedan ditt solskydd regelbundet under dagen.
Med ett solskydd från Vichy får du ett pålitligt solskydd mot UV-strålarnas skadliga effekter. Vichy’s solskydd är anpassade för alla hudtyper, däribland de mest känsliga. Våra solskydd filtrerar bort ett stort spektrum av solens strålar, vilket motverkar en solbränd hud. Vichy’s solskydd är, likt våra andra produkter, även berikad med thermalskt källvatten från Vichy ger solskyddet din hud extra näring och omsorg. Vichy’s solskydd är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll.

Solskydd

IDEAL SOLEIL+

Innovativa solskydd anpassad efter dina behov.

Innovativ solserie som skyddar huden mot solens UVA- och UVB- strålar. Produkterna vårdar och skyddar huden i solen, oavsett behov och aktivitetsnivå. Behagliga konsistenser som är lätta att applicera, med hög tolerans.