NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

OK

OKCancel

Thank you

Close

Solcreme till barn

Barns hud är känslig och deras solskyddsbehov är ibland något annorlunda än dina egna, då de gärna leker ute i solen samt i vattnet. Vichy har därför framtagit en serie solskydd till barn. Vichy’s sortiment av solskydd till barn erbjuder hög SPF, har en vattenresistent formula samt är berikad med thermalskt källvatten från Vichy. Vichy’s solskydd till barn skyddar mot både solens UVA- och UVB-strålning.

Våra solskydd till barn kommer i flera varianter, både som solspray och lotion, för att du och ditt barn ska kunna anpassa skyddet efter era preferenser. Vichy’s solskydd till barn har en behaglig konsistens och vår solcreme till barn är krämig och skön mot huden, samt är lätt att applicera. Välj Ideal Soleil solskydd till barn från Vichy för en effektiv och skonsam solcreme till barn, då är extra vattenresistent och har SPF-50+ skydd. Den vattenfasta konsistensen gör att barnet kan leka i vattnet utan att besväras av solcremen eller att du som förälder ska vara orolig att effekten kraftigt avtagit vid kontakten med vatten. Solskydd till barn bör appliceras på torr hud ungefär 20 minuter innan ni ska gå ut i solen. Det är viktigt att applicera solcreme till barn rikligt och regelbundet under dagen, särskilt när barnet har badat, svettats eller torkat sig med en handduk. Solskydd till barn är viktigt för att bekämpa de skadliga effekterna av UV-strålarna och skydda huden från tidig ålder. Den har ett fotostabilt, bredspektrat filtersystem med Mexoryl® som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar.

Vichy’s solskydd till barn är utan parfym. Solcreme till barn från Vichy har en hyperallergen formula som har testats på känslig hud under dermatologisk och pediatrisk kontroll. Genom att använda rikligt med solskydd till barn ökar skyddet för barnets hud mot solbränna och framtida hudskador. Gör ditt barn en tjänst och använd solskydd till barn vid kontakt med sol; upptäck vilket alternativ som passar dig och ditt barn bäst redan idag.