NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

OK

OKCancel

Thank you

Close

Solcreme till kropp

Upptäck solkräm för dig och din familj hos Vichy.

Vichylaboratorierna har utvecklat solkräm med varierande solskyddsnivåer passande för hela familjen. Solkräm från Vichy kan användas både i ansiktet eller på kroppen, dessutom är vår solkräm vattenresistent. Vichy’s solkräm är berikad med thermalskt vatten från Vichy, vilket ger dig en behaglig och återfuktad känsla. Vår solkräm är även anpassad för barn och den mest känsliga huden, och har testats under dermatologisk kontroll. Använd solkräm för att skydda din hud mot långvariga skador och förtidigt åldrande orsakat av solskador. Din hud är med dig hela livet och det är viktigt att ta väl hand om den från tidig ålder.

Till barnen har vi utvecklat en solkräm som är extra vattenresistent, då vi vet att barn gärna leker i vatten. Vichy’s solkräm för barn har med SPF 50+ och är anpassad till barns känsliga hud i ansiktet och på kroppen, dessutom är den praktisk då en kommer i stor volym. Vichy’s solkräm för barn bekämpar de skadliga effekterna av UV-strålarna och är utan parfymer. Den flytande och vattenfasta konsistensen är enkel att applicera och besvärar inte ditt barn. Var noggrann med att smörja på solkräm för barn efter varje bad eller när barnet torkat sig med en handduk. Trots att denna solkräm är väldigt vattenresistent, så kan man aldrig vara för noggrann gällande skyddet av barns hud. Vichy’s solkräm skyddar mot både UVA- och UVB-strålar och den behagliga konsistensen passar både din och ditt barns hud. Vichy’s solkräm absorberas snabbt av huden och gör att den genast känns underbart mjuk då vår solkräm är berikad med fuktgivande hyaluronsyror. Den fräscha konsistensen och den mjuka upplevelsen gör användningen Vichy’s solkräm till ren njutning, varje gång.

Applicera solkräm ca 20 minuter före ni går ut i solen, applicera den sedan regelbundet i rikliga mängder. Känn dig säker i solen med en solkräm från Vichy. Utforska vårt sortiment av solkräm för dig och dina barn redan idag.