NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Ansiktsvård för torr hud

Upptäck fantastik ansiktsvård för torr hud hos Vichy. Huden är vårt största organ och vår skyddsbarriär mot yttre påverkningar. En återfuktad hud är essentiell för en välmående och vacker hud. En fuktfattig hud förlorar lätt sitt fräscha, strålande och levande utseende, därför är anpassad ansiktsvård viktig. Torr hud kan upplevas som obehaglig, men med rätt ansiktsvård kan du motverka detta.

Vichy har flera serier med ansiktsvård som är anpassade till torr hud samt de symtom förknippade med torr hud, så som lätt flagnande hud, stram och sträv hud, samt sprickor i mungipan. För en intensiv fuktboost, prova Vichys ansiktsvård som tillhör fuktserien Aqualia, som ger en återfuktad, fräsch och strålande hud. Det är den perfekta ansiktsvården för dig som har torr hud till mycket torr hud, samt andra symtom på torrhet, så som sprickor i mungipan. Det är en ansiktsvård som motverkar fuktbrist och arbetar för att ge dig en strålande hud och fräsch hud, hela dagen. Formulan sätter extra fokus på att tillföra kontinuerlig fukt samt att behålla fuktbalansen.
Aqualia Thermal Dynamic Hydration-formulan är en ansiktsvård kombinerar thermalskt källvatten från Vichy med tre sockermolekyler som alla hjälper till att återfukta ansiktets alla zoner. Din hud kommer att kännas behaglig och mjuk, hela dagen. Vill du motverka sprickor i mungipan, prova Vichy Nutrilogie för mycket torr hud. Det är en kräm som lindrar mycket torr hud omedelbart och gör den mjuk och följsam i upp till 24 timmar, utan att huden känns fet. Nutrilogie innehåller karitésmör som ger extra fettämnen till huden. Ansiktsvård från Vichy absorberas snabbt in i huden, så att den inte känns fet.

Ansiktsvården bör vara regelbunden och anpassad efter just din hud för bästa resultat. Vichy erbjuder även effektiva power serum för målinriktade behandlingar mot torrhet och problem med torr hud runt ögonen. Utforska våra serier med fuktgivande ansiktsvård för torr hud.

Hudvård

AQUALIA THERMAL+

Fuktgivande ansiktsvård för fräsch lyster och utstrålning.

Denna fuktgivande och mjukgörande hudvårdsserie innehåller en hög koncentration av Vichy thermalskt källvatten och ger en strålande hud.

Hudvård

NUTRILOGIE+

Närande hudvård för mycket torr och känslig hud.

Hudvårdsserien är utvecklad för att ge välbefinnande för känslig och mycket torr hud. Efter applicering ser huden mjukare och mer återfuktad ut, i upp till 24 timmar.

Hudvård

MINERAL 89+

Din dagliga boost för att stärka huden.Ger fukt, fyllighet och lyster.

MINÉRAL 89 är en daglig booster som appliceras direkt på ren hud. Framställd med få ingredienser som thermalskt källvatten från Vichy och hyaluronsyra för att stärka huden och göra den mer motståndskraftig mot yttre angrepp. Den lämnar huden återfuktad, uppfriskad och med en hälsosam lyster – och den förbereder huden för efterföljande hudvårdsrutin.