NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Målinriktad ansiktsvård

Målinriktad ansiktsvård för dina speciella behov och problem. Vichy Laboratories har skapat ett sortiment av målinriktade hudvårdsprodukter som tar hand om särskilda problem eller behov. Har du rynkor under ögonen, mörka ringar under ögonen, extra torr hy, sprickor i mungiporna eller andra specifika problem så har även din hud behov för särskild hudvård. Varje produkt tar itu med ett speciellt problem på ett målinriktat sätt, exempelvis rynkor under ögonen. Upptäck Vichys sortiment av hudvårdsprodukter som rengör, exfolierar, vårdar och ger din hud lyster.

När du har specifika problem såsom rynkor under ögonen så är det extra viktigt att du är noga med vilken hudvård du använder. Vichy har hudvård, serum för ansiktet och speciellt utvecklade krämer som tar hand om dina unika behov, såsom rynkor under ögonen. Vichys Idéalia ögonkräm är en forskonande ögonvård som motverkar mörka ringar under ögonen, trötthetstecken och rynkor under ögonen. Ögonkrämen är speciellt utvecklad för känslig hud, och speciellt den känsliga huden runt ögonen. Krämen innehåller det berömda Termiska källvattnet från Vichy. Vichy serum är också en målinriktad ansiktsvård som kan användas ensam eller under din dag- eller nattkräm. Det är ett serum för ansiktet som passar kvinnor i alla åldrar. Har du problem med rynkor under ögonen eller tappat spänst i huden kring ögonen, så bör du prova Vichy Liftactive som är en produkt som verkar uppstramande för både ögonområdet och fransar, och därmed aktivt motverkar rynkor under ögonen. Den är utvecklad för mogen hy och även för dig med känslig hud. För att motverka rynkor under ögonen, applicera en droppe av serumet på fingertopparna och fördela runt ögonen. Stäng ögonen och stryk eller massera huden försiktigt runt ögonen.

Våra produkter är anpassade för känslig hud och testade under dermatologisk kontroll. Minska rynkor under ögonen och hitta olika målinriktade serum för ansiktet hos oss på Vichy redan idag.

Antiage-vård

IDÉALIA+

Daglig hudvård för en jämn hudton

Utan parabener. Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Berikad med thermalskt källvatten från Vichy.

Antiage-vård

LIFTACTIV+

Uppstramande vård

Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Berikad med thermalskt källvatten från Vichy.

Antiage-vård

NEOVADIOL+

Hudvård till kvinnor i och efter övergångsåldern - för tydligare ansiktskontur, mer fyllighet och näring.

NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX: Hudvård till kvinnor i övergångsåldern. Hjälper till att kompensera för övergångsålderns inverkan på huden både dag och natt: ger huden spänst, fyllighet och lyster.
NEOVADIOL MAGISTRAL: Hudvård till kvinnor efter övergångsåldern med torr till mycket torr hud och minskad fyllighet och spänst. Ger huden spänst, fyllighet och välbefinnande.

Vård till oren hud

NORMADERM+

Hudvårdsserie till oren och fet hud

Komplett hudvård som bekämpar sex tecken på oren hud: Finnar, utvidgade porer, blank hud, rodnad, märken och ojämn hudton.