NEWVI ANVÄNDER COOKIES PÅ DENNA HEMSIDA LÄS MER HÄR.

Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies.

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • MY SKIN

Vichy mineraliserande thermalskt källvatten är fött i hjärtat av Frankrikes vulkaniska område och gör huden starkare.

Vichy mineraliserande thermalskt källvatten

Upplev Vichy mineraliserande thermalskt källvatten. För en starkare hud.

Vichy thermalskt källvatten har sin källa i hjärtat av Frankrikes vulkaniska område Auvergne. Under vattnets tusenåriga resa ner till 4000 meters djup berikas det med 15 mineraler. Den unika sammansättningen av 15 mineraler balanserar, stärker och förnyar huden - en effekt som är vetenskapligt dokumenterad.

Vichy mineraliserande thermalskt källvatten är stjärningrediensen i Vichys hudvårdsprodukter. Upptäck källan till dess kraft.

Upptäck vattnets resa

Ursprunget

Pionjären i dermokosmetik

Doktor Haller upptäckte Vichy mineraliserande thermalskt källvatten när han blev direktör för Vichy thermalska centrum i början av 1900-talet. Han var den första att tillämpa de terapeutiska egenskaperna hos detta sällsynta vatten i kosmetika och skapade därmed varumärket Vichy.

Han var även en pionjär, som tack vare sin medicinska bakgrund skapade nya hudvårdsrutiner baserade på hudtyp, lanserade det första serumet på apotek samt utvecklade skönhetsråd för kvinnor.

Din hudanalys

Din skönhetsrekommendation

Skapa och visualisera ditt eget hudporträtt genom att välja de aspekter hos din hud som du vill förbättra och genom att värdera konsekvenserna av ditt levnadssätt för din hud.

Upptäck din personliga hudvårdsrutin, kostråd och mycket mer.

Upptäck