OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fuktgivande kroppsvård

För att uppnå fastare, mjukare och jämnare hud har vi utveckla en serie för kroppsvård, Ideal Body.

Ideal Body är utvecklad med hjälp av Vichys kunskap om kroppsvård och som följd innehåller den unikt utvalda ingredienser och 10 närande oljor. Serien innehåller bodylotion, bodycreme, kroppsolja och handcreme för en effektiv och omfattande kroppsvård.
Det är viktigt med kroppsvård och att ta hand om sin hud. Att använda en fuktgivande creme är ett bra sätt. Med Vichys Aqua Sorbet får du mer än bara utomordentlig kroppsvård och fuktvård. Huden känns smidigare, jämnare och uppfriskad. Utöver den har vi vår Serum-Bodylotion som är en emulgerad gel berikad med pärlemor som förskönar huden, är fuktgivande och ger välbefinnande för kroppsvård av högsta kvalitet. Det finns flera typer av produkter för kroppsvård. Vi har utvecklat en kroppsolja, Ideal Body 3 Gold Oil, som innehåller 10 vårdande oljor. Det är en multifunktionell torr olja för kvinnor med torr till mycket torr hud som söker en närande och fuktgivande kroppsvård. Den har en fuktgivande, mjukgörande och lugnande effekt för huden. Den är hyperallergen för optimal kroppsvård. Det är även något speciellt med en härlig dusch. Detta är en del av en bra kroppsvård, som i kombination med rätt produkter, erbjuder fantastiska resultat.

Ett underbart sätt att vakna på är med en rengörande, uppfriskande och behaglig dusch. Nu kan du kombinera en härlig dusch med kroppsvård från Vichy. Vår skonsamma duschgel har en fuktgivande effekt, förnyar lystern och förskönar huden. Den är för den kvalitetsmedvetna kvinnan som önskar en effektiv och lyxig duschgel för kroppsvård av högsta kvalitet.  Samtlig av Vichy’s kroppsvård är dermatologist testad på känslig hud.
Med kroppsvård från Vichy får du produkter som är fuktgivande, som gör huden mjukare och har en lugnande effekt. Det finns flera produkter att välja mellan och det är något som passar alla, prova Vichy’s kroppsvård redan idag för snabba och effektiva resultat.

IDEAL BODY

Hand & Nail Cream SPF 15 / Hand- & Nagelcreme SPF 15<strong></strong>

IDEAL BODY

Hand & Nail Cream SPF 15 / Hand- & Nagelcreme SPF 15

Balm

IDEAL BODY

Balm

( Recensioner 1 )

Serum-Bodylotion

IDEAL BODY

Serum-Bodylotion

HANDCREME

Ultra-Nourishing Handcream

HANDCREME

Ultra-Nourishing Handcream