getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Natasha

DJ - New York City

Vid 31 år är hon en mänsklig version av staden som aldrig sover. Från att arbeta med barn på dagen till DJ om natten, och hennes hud kan inte alltid hålla takten.

Tillbaka

8 dagar i Natashas liv

DAG 1: PRESENTATION

1

“ JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR. Inte alla kan leva ut deras passion. Jag har hittat den perfekta lösningen då mina jobb innehåller musik, mode och arbete med barn. Hektiska dagar och nätter är inte alltid det bästa för min hud - den känns ofta lite stram och fet. Bristen på sömn är konstant. Trötthetslinjer och stora porer avslöjar allt, speciellt om jag varit ute sent kvällen innan. Låt oss se om Idéalia Life Serum kan motverka något av det kaos jag utsätter min hud för! 

“ ATT VARA GALET UPPTAGEN ÄR BRA, MEN….Utöver att springa mellan jobb och möten så ska jag också hinna efter mina mail, svara på mail från kunder och färdigställa allt inför min kommande turné. Det är inte så konstigt att jag har ringar under ögonen! 

“ NÄR JAG INTE ÄR PÅ EN FEST SÅ PLANERAR JAG OFTA FÖR EN.Musik är en stor del av mitt liv. Som DJ kan du inte bara duka fram och vända några skivor. Jag tycker om att planera mina DJ uppdrag, så jag lägger mycket i min lägenhet på att skapa nya sets och arbeta med nya mixer. Jag har även ett radioprogram. Tiden räcker aldrig till. 

DAG 2: VÄLKOMMEN TILL MIN VÄRLD

2

“ JAG ANPASSAR MUSIK EFTER HUMÖRET.När jag är ute och spelar så har jag ansvaret att välja musik som passar precis till just den kvällen. Varje uppdrag är olika och det är publiken också. Det är mitt jobb att få alla att dansa. Tro det eller ej, men det kan verkligen vara en utmaning. Och stress tillsammans med brist på sömn gör min hud trött och trist. Kom igen Idéalia Life Serum - gör ditt bästa! 

“ DET ÄR ROLIGARE ÄN ATT JOBBA.Jag älskar att spela musik på nätterna för en entusiastisk mängd männsikor och vara tillsammans med mina vänner. Det är supetufft när jag ska upp tidigt dagen efter, men vilket fantastiskt liv! 

“ DET ÄR ETT UTMATTANDE SCHEMA FÖR MIG OCH MIN HUD.Jag är som regel ute och spelar 3-4 kvällar i veckan. Det kräver en hel del energi och det är utöver mitt vanliga jobb. Inte så konstigt att min hud ofta ser trött ut och mina porer stora. Det är mycket rök i lokalen på vissa av mina spelningar och jag vet att de gifta rökpartiklarna tränger in i min hud. 

DAG 3: BÖRJAR TIDIGT

3

“ JAG VILL DELA MIN KÄRLEK TILL MUSIKEN MED BARNEN.När jag arbetar med barnen går jag upp kl. 6:45 så att jag hinner dit till kl. 8. 15 små barn behöver koncentrerad uppmärksamhet så jag ser till att äta en nyttig frukost eller en fräsch juice. Idéalia Life Serum är en ny del av min morgonrutin. Jag använder den under min foundation och på kvällen innan jag ska sova. Jag älskar konsistensen och doften. Den är verkligen mjuk och krämig. Jag vet att det är för tidigt att säga något, men jag känner redan att min hud blivit mjukare.  

“ BARN ÄR VÄLDIGT NYFIKNA.Det är en rolig ålder att jobba med - de ställer de lustigaste frågorna. Jag ler och skrattar väldigt mycket tillsammans med barnen. 

“ DE LÄR SIG NYA SAKER VARJE DAG.När jag arbetar med barnen spelar vi musik, gör yoga och dansar. Många tycker att jobbet som DJ borde vara hårt, men 15 små barn som springer runt och busar kan också vara en stor utmaning. 

DAG 4: LITE LEDIGT

4

“ OM JAG INTE ÄTER NYTTIGT BLIR MIN HUD GRÅ OCH TRIST.Oftast äter jag bara något snabbt men när jag har mer tid kan jag göra en god macka eller en sallad. Även om jag har haft en hektiskt vecka med många spelningar känns min hud återfuktad och strålande just nu. Kanske är det Idéalia Life Serum som redan fungerar! 

“ JAG HAR MINA SMÅ HEMLIGHETER.I den här veckan har Idéalia Life Serum flyttat in i mitt liv. Det ser verkligen ut som om den gör min hud mycket mjukare. 

“ JAG KAN INTE MOTSTÅ ETT FYND.Jag älskar att leta efter kläder på loppmarknader. Jag letar alltid efter något annorlunda och roligt jag kan använda till mitt nästa DJ jobb. 

“ JAG ÄLSKAR NEW YORK.På en härlig och solig dag finns det inget ställe som detta. Här kan jag träffa människor från alla delar av världen. Det är spännande! 

DAG 5: DJ OCH MAT

5

“ JAG ÄR I MIN EGNA VÄRLD.Jag älskar det - jag känner mig så levande. Och det är en fin känsla att se hur musiken har förmåga att få människor upp på dansgolvet. 

“ MITT ARBETSLIV GER INTE SÅ MYCKET PLATS FÖR LEDIGHET.Vem kan gå förbi en glasskiosk flera gånger samma dag? Jag måste dricka ett extra glas vatten för att kompensera för denna lilla synd. I övrigt tycker jag att min hud ser mycket bättre ut och den känns också mjukare än den har gjort på länge. Det är något som säger mig att Idéalia Life Serum verkligen fungerar. 

“ ATMOSFÄREN ÄR ELEKTRISK.Redan innan musiken börjar och jag spelar mitt set kan jag känna av stämningen i publiken. Alla väntar på att få ha en grym kväll. 

“ EN ENDA KAN INTE SKADA.New York är fullt av frestelse. Ibland är en kaka den bästa  

DAG 6: RADIO SHOW

6

“ KL. 14 ÄR JAG ON AIR.På måndag går jag direkt från mina timmar med barnen till min radioshow. Det är en kamp mot tiden. 

“ NU SMÅÄTER JAG IGEN.Medan mina lyssnare lyssnar på musik har jag lite tid över för att skicka något sms och äta något snabbt innan jag forsätter med nästa låt. 

“ ATT SPELA LIVE ÄR ALLTID STRESSIGT.Det är en helt annan stämning när jag gör min radioshow. Även om jag är helt ensam i stället för en del av en dansande folkmängd så måste det låta rätt och all press ligger på mig. Den stressen gör ofta min hud trött och trist. Men sedan jag började använda Idéalia Life Serum ser det inte ut som att det har samma effekt på min hud. 

“ UPTOWN, DOWNTOWN - JAG TAR TUNNELBANEN.Nu är jag på väg igen. Jag har ett par saker som måste fixas, ett par räkningar som ska betalas och kanske borde jag vila lite också. 

"DAG 7: BROOKLYN LOPPMARKNAD"

7

“ JAG LETER EFTER NÅGOT NYTT.På loppmarknaden är det alltid en otrolig mix av retro och ny design. Jag är helt beroende och det är ett av mina favoritställen när jag ska hitta något speciellt. 

“ DEN ÄR REDO NÄR JAG ÄR.Om jag känner att jag har användning för en hjälpande hand så vet jag alltid var jag kan hitta min Idéalia Life Serum. 

“ SOLEN GÖR MIN HUDTON OJÄMN OCH FLÄCKIG.Det är skönt att veta att Idéalia Life Serum motverkar solens skador på huden. Jag har fått lite sol idag men min hud ser ok ut och känns bra! 

DAG 8: PÅ UPPDRAG SOM DJ

8

“ ETT MUSIKNUMMER LEDER TILL DET NÄSTA.Mina musikset påminner mig om mina dagar - en massa olika upplevelser utan någon paus! 

“ NATTARBETE IGEN.Oj vilken natt 

“ DET ÄR INTENSIVT.Jag hoppar hela tiden mellan sets och mixar och jag ändrar i planeringen när jag märker att stämningen förändras på dansgolvet. Prova själv att vara så uppmärksam kl. 3 på natten! 

“ JAG HAR ALDRIG ANVÄNT ETT SERUM TIDIGARE.Nu har jag ansvänt Idéalia Life Serum i 8 dagar och jag kan se att min hud förändrats. Det verkar som att den ger mer djupgående fukt. Jag tycker att den är lätt att applicera, jag använder bara mina fingertoppar för att massera in den i huden. Jag tycker att det känns väldigt bra på min hud.