getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Klädbutiksägare - Shanghai

Denna 25 år gamla entreprenörens liv i Shanghai är lika hektiskt som Shanghai själv. Hennes fullspäckade schema och föroreningar är tufft för hennes hud.

Tillbaka

8 dagar i Jillians liv

DAG 1: EN ÖVERBLICK

1

“ JAG ÄLSKAR ATT MINA DAGAR ÄR SÅ OLIKA.Jag känner mig lyckligt lottad över att arbeta i modebranschen och att jag har mitt egna företag. Jag växte upp i England och jag njuter av de kulturella skillnader som jag möter här i Kina. Vissa tror att jag lever varje flickas dröm, men de av mina vänner som också är egenföretagare kan bättre sätta sig in i den mer stressiga sidan av mitt jobb. Det finns dagar som är så stressiga att min hud att reagerar med finnar. Verkligen glamoröst! 

“ JAG ÄLSKAR FRESTELSER.För det mesta äter jag nyttigt, men det är också skönt att ge efter för frestelser då och då! I Kina är maten ofta central i vardagen. 

“ JAG HÅLLER MIN MORGONRUTIN SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT.Jag använder Vichy Idéalia Life Serum under min kräm på morgonen och kvällen. Jag använder faktiskt lite mer creme på de områden där jag ofta har problem. Den känns silkeslen och är väldigt lätt att applicera. När jag applicerar den känns min hud fräsch trots all stress och föroreningar som jag utsätts för varje dag. Jag ser fram emot att se resultatet efter flera dagars användning. Jag hoppas på mirakel! 

“ JAG ÄLSKAR ATT LÄSA.En bra bok hjälper mig att ladda om och slappna av efter en hektisk dag. Det är ett av mina största intressen. 

DAG 2: EN STRESSIG DAG

2

“ JAG ARBETAR SOM REGEL 6 DAGAR I VECKAN.Att ha eget företag påverkar alla aspekter av mitt liv. Men lyckligtvis ger det mig en stor flexibilitet i min vardag. Ibland måste jag hoppa över sociala evenemang och helgdagar eftersom det krockar med mitt arbete. Jag köper sällan kläder själv, men jag har fingret på pulsen och de senaste trenderna. 

“ DEN IDEALA DAGEN ÄR NÄR EN KUND ÄR GLAD.Det är en cliché, men om de inte är glada så är jag inte heller det. För att ha en framgångsrik butik är det tusentals detaljer som ska på plats. Jag har ett finger med i allt för att få det att rulla på. 

“ JAG GÅR UT MYCKET OCH DET SYNS PÅ MIN HUD.De flesta kvällarna äter jag ute med mina vänner. Det blir ofta sent och jag får inte nog med sömn. Ibland hinner klockan bli 4 på morgonen innan jag är hemma. Min hud reagerar ofta och blir mer grå och trist när jag är trött, speciellt om jag druckit några drinkar kvällen innan. 

DAG 3: INREDER MITT HEM

3

“ MITT LIV ÄR MER ÄN BARA JOBB, JOBB, JOBB.Jag älskar att bara vara hemma och göra det fint. Jag letar alltid efter den perfekta looken och att städa upp är en del av det. 

“ ATT MÅLA OM HEMMA FÅR MIG ATT SLAPPNA AV.Jag får ny energi genom att se förvandligen. Jag vill hellre göra det själv än att betala någon annan för att göra det. 

“ SNABBMAT IGEN - INTE SÅ BRA FÖR MIN HUD.Jag letar efter den perfekta vasen och fick därför inte tid att äta lunch. Men jag börjar åtminstone känna av effekterna av Idéalia Life Serum. Min livsstil gör att min hud ofta upplevs trist och tråkigt, men jag har märkt att den nu känns mer smidig och ser bättre ut.  

“ ATT LETA EFTER MÖBLER ÄR MIN FORM AV HOBBY.När jag har tid så älskar jag att leta efter fina möbler. Det är ett äventyr jag inte kan stå över - du skulle bli överraskad över vad du kan hitta i Shanghai. 

Dag 4: TID FÖR AVSLAPPNING

4

“ JAG SITTER INTE STILL LÄNGE.Min dag började med yoga imorse och en nyttig frukost bestående av grovt bröd och frukt. Även om jag inte själv är i butiken är det alltid en miljon saker som ska göras. Inte allas idealbild av en ledig dag. 

“ EN KOPP TE OCH EN CHANS ATT LÄSA ALLA EMAILS.Jag arbetar på detaljerna för min butiks hemsida. Om jag inte ger webdesignerna min feeback nu kommer projketet att bromsas och det vill jag absolut inte. 

“ MIN HUD BEHÖVER EN PAUS.Sena kvällar, föroreningar, för lite vatten… Jag vet mycket väl att jag inte är så snäll mot min hud. Men det är en sak jag gör som ser ut att hjälpa mot skadorna. Vichy Idéalia Life Serum har blivit en del av min vardag. 

“ KOMMER FÖRORENINGAR PÅSKYNDA ÅLDRANDET AV MIN HUD?Som i många andra storstäder är det riktigt mycket luftföroreningar i Shanghai. Det påverkar säkert min hud, inte minst dess utstrålning. Jag har lagt märke till att jag ser mer trött ut i Shanghai än vad jag gjorde när jag bodde i London. Eller har jag kanske bara blivit äldre! 

DAG 5: EN KVÄLL PÅ STAN

5

“ MODEVÄRLDEN SOVER ALDRIG.Jag älskar att vara mitt i det. Det finns fantastiska personligheter och jag möter alltid en massa vänner och det är upplagt för att få anledning att plocka fram festkläderna. 

“ SHANGHAI ÄR VÄLDIGT KOSMOPOLITISK .Det händer alltid något och jag försöker hinna med det mesta. Jag kommer nog få betala för det imorgon när min hud är torr och trist och jag ser ut som 100 år! Jag måste dricka mer vatten. 

“ EN MIX AV AFFÄRER OCH NÖJE.Jag måste alltid följa med i vad som händer i modevärlden. Men jag ser även till att hinna med en rolig kväll i stan. Livet är för kort! 

“ DET ÄR ETT ROLIGT LIV, MEN DET KRÄVER MYCKET AV MIG.Sena nätter i stan, för lite sömn och en drink för mycket. För att inte tala om föroreningarna. Det är ju hudens värsta mardröm! Men jag måste säga att efter 5 dagar med Idéalia Life Serum ser min hud redan bättre ut och känns mjukare. 

DAG 6: CYKLAR TILL JOBBET

6

“ FÖRORENINGAR OCH SOL, DUBBELT TRASSEL FÖR MIN HUD.Om du ska ta dig fram snabbt i Shanghai ska du cykla. Det är så jag kommer till jobbet varje dag. Men det betyder också att jag utsätter min hud för två av mina värsta fiender. Föroreningar som gör min hud grå och trist och solen som torkar ut och gör huden mindre slät. Jag läste att Idéalia Life Serum motverkar några av föroreningarnas och solens spår på huden. Kanske är det därför min hud verkar mer strålande än den brukar? 

“ JAG LETAR ALLTID EFTER ETT ORGINELLT SÄTT ATT DEKORERA SKYLTFÖNSTRET.Jag såg några häftiga blommor på vägen till jobbet och deras färger inpirerade mig till en kul ide till min nästa skyltning. 

“ I BUTIKEN SYNS JAG LIKA MYCKET SOM KLÄDERNA.Mina kunder vet vem jag är så jag försöker alltid att se så bra ut som möjligt. Det är till stor hjälp att min hud inte längre reagerar så starkt efter en kväll ute på stan. 

“ ETT PAR MINUTER TILL ALLA KOLLA OCH ARBETA MED MIN NYA HEMSIDA.Vi närmar oss lanseringen av den nya hemsidan, men det finns fortfarande en hel del små saker som måste justeras. 

DAG 7: NU GÅR JAG ONLINE

7

“ TID ATT GÖRA DET SISTA SMÅ ÄNDRINGARNA.Jag är nästan klar med min butiks nya hemsida. All tid framför skärmen ger mig inte din finaste hyn i stan.. Men jag är perfektionist och måste bara rätta till ett par saker till.. Det är ju trotts allt mitt varumärke. Det är viktigt! 

“ MITT TEAM FÖRTJÄNAR EN FEST.Jag har haft tur och hittat ett fantastiskt team av utvecklare och webb designers för att hjälpa mig att skapa min dröm online. Jag är nu officiellt live på nätet med xinlelu.com! 

“ SKÅL FÖR SUCCES - PÅ SHANGHAI FACON.Vi valde en trendig restaurang för att fira lanseringen av hemsidan och menyn var retro klassisk. Jag måste komma ihåg att få med det i min scrapbook! 

DAG 8: UTE MED POJKVÄNNEN

8

“ MITT UTSEENDE ÄR VIKTIGT.Oavsett om jag är tillsammans med min pojkvän eller med kunder så känner jag mig mer bekväm när min hud känns fräsch och återfuktad. 

“ EN NYTTIG FRUKOST MED DU VET VEM.Ibland är det skönt att lägg allt åt sidan och den professionella karriärskvinnan jag är och bara vara vi två. 

“ JAG UPPLEVER EN SYNLIG FÖBÄTTRING AV MIN HUD.Det är otroligt att efter jag använt Idéalia Life Serum så kort tid kan se en förändring. Min hud är mjukare och mer strålande. Jag känner mig som en vinnare över föroreningar, sol och de sena nätterna!