getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Frederique

Fotograf - Paris

Bakom kameran på dessa reportage hittar vi vår 43-åriga fotograf som så många andra kvinnor har en hud som avspeglar en mycket aktiv livsstil.

Tillbaka

8 dagar i Frédériques liv

DAG 1: PRESENTATION

1

“ DET ÄR ETT MYSTERIUM ATT JAG ALLS BÖRJADE ATT FOTOGRAFERA.Det fanns inget i min uppväxt som indikerar en karriär som fotograf. Jag växte upp i en bar i en liten by i södra Frankrike. Det var en familjeägd bar och har alltid varit. Nu bor jag i Paris med min son och tar ofta bilder av kändisar. Det är en helt annan värld. Jag inkluderar mig själv i exprimentet när jag ska resa iväg för att följa fyra andra kvinnors liv. Jag vill se vad Idéalia Life Serum kan göra för min hud. 

“ MORGON OCH KVÄLL, UTAN UNDANTAG - FOKUS PÅ MIN HUD.Jag är mycket strikt när jag kommer till min hudvårdsrutin. Efter en snabb dusch använder jag en fuktcreme och lite puder och jag går aldrig någonstans utan mascara på ögonfransarna. Även om jag är väldigt trött går jag aldrig och lägger mig utan att ha tvättat bort min makeup. I hemlighet önskar jag att Idéalia Life Serum ska hjälpa min hud genom all globetrotting jag ska göra denna vecka. 

“ JAG HAR ALLTID TID TILL MIN SÖMN.Jag älskar den tid vi har tillsammans - även små saker som att köra och hämta från skolan. 

“ VI GÖR DET BÄSTA AV VÅR TID TILLSAMMANS.

DAG 2: FÖRBEREDELSER

2

“ MIN DAG BÖRJAR KL. 7. ÄR MIN HUD REDO FÖR DET?Jag älskar det jag gör och vill komma igång direkt. Men jag är också uppmärksam på att all den stress jag utsätts för sätter spår på min hud, som torrhetslinjer och en trist hudton. Jag kör min son till skolan, dricker 22 koppar kaffe och skickar emails. Det är en massa saker som ska göras. 

“ MINA VÄNNER ÄR IMPONERADE ÖVER DE KÄNDA ANSIKTERNA JAG FOTOGRAFERAR.Det kan tyckas fantastiskt att stå axel mot axel med stjärnorna, men vissa av dem är mer neurotiska och stressade än resten av oss. Deras personligheter kan göra mitt jobb tio gånger svårare. Jag älskar att fotografera vanliga mäniskor som du och jag. Jag kan avslöja deras rätta jag och det gör det väldigt speciellt. 

“ JAG STRESSAR HELA DAGEN.Jag hålller ett konstant öga på klockan. Det finns alltid ett möte att gå på. 

“ JAG SKRIVER PÅ EN FILM.Mellan mina fotojobb, mitt liv med familj och vänner måste jag hitta tid att arbeta på mitt manuskript.. och tid till att bara tänka. 

DAG 3: REPORTAGE AV MATHILDE

3

“ DET VAR MYCKET KÄNSLOSAMT ATT FOTOGRAFERA FÖDSLAR. MIN HUD REAGERADE ORDENTLIGT.Då jag gjorde fotoreportaget med Mathilde, förlossningsläkaren var det några upplevelser som var tuffa. Som mamma kunde jag verkligen leva mig i det som några kvinnor gick igenom. Stressen den dagen visade sig på min hud, som blev blank och fet. 

“ JAG ÄR VÄLDIGT INTRESSERAD AV HUR ANDRA UPPLEVER SAKER.I mitt arbete är det bästa sättet att dela en upplevelse på att visa det genom andras ögon. På sjukhuset upplever man alla former av känslor. Att hitta ett sätt att uttrycka dem på fascinerar mig. 

“ JAG BEHÖVER INTE SE ÄNNU ETT KEJSARSNITT.Dagen med Mathilde och hennes kollegor på förlossningen var mycket inspirerande. Känslomässigt dränerande, men inspirerande. 

DAG 4: REPORTAGE AV JILLIAN

4

“ JETLAG! MEN MITT ANSIKTE KLARAR AV DET BÄTTRE ÄN JAG….Efter en förfärlig flygresa med 9 timmars försening har jag kommit fram till Shanghai. Men jag ser fram emot att göra fotoreportaget om Jillian, modeexperten. Trots att jag precis avvklarat en hemsk flygresa ser min hud överraskande fräsch ut. Jag använder Idéalia Life Serum både före och efter flygresan då luften i flygplanet torkar ut huden. Det ser ut som att det har hjälp! 

“ JAG ÄR DÖTTSTRÖTT.Jetlag saktar verkligen ner mig. Min pojkvän skulle inte känna igen mig om han såg mig nu. Han brukar säga att jag är allt vad begreppet  

“ JAG KAN KÄNNA FÖRORENINGARNA I LUFTEN - OCH PÅ MIN HUD.Jag kan känna det, så det är ännu en anledning att vara glad för Idéalia Life Serum. Det skulle ju innehålla ingredienser som motverkar föroreningarnas spår på huden. 

“ SHANGHAI LEVER.Staden lever dag som natt. Det är en fotografs dröm 

DAG 5: FREDAG I SHANGHAI

5

“ IBLAND ÄR SÖMN DEN BÄSTA MEDICINEN.Det går bra med fotoreportagen men jag är desperat behov av sömn. Jetlag är en förbannelse när man behöver vara kreativ. 

“ DET HÄR ÄR ANNORLUNDA ÄN MIN VANLIGA MACKA.I Paris försöker jag att äta hälsosamt, men jag hoppar ofta över lunchen. Oftast äter jag bara en macka i farten. Men här i Shanghai är utbudet stort så på min lediga dag så ska jag unna mig något extra. 

“ SHANGHAI ÄR EN PALETT AV SYN-, LJUD- OCH DOFTINTRYCK.Det här är ett riktigt äventyr. För att lära känna en ny plats måste du använda alla dina sinnen. 

“ JAG ÄR ÖVERRASKAD ÖVER HUR BRA MIN HUD KLARAR DET.Jag använder mina sista timmar i Shanghai till att gå igenom nästa jobb. Det är helt otroligt hur bra min hud ser ut när man tänker på vad den har fått gå igenom - stress, jetlag, föroreningar… Idéalia Life Serum håller verkligen vad den lovar, för huden i mitt ansikte är väl återfuktad och känns mjukare än vanligt. 

DAG 6: REPORTAGE I NEW YORK

6

“ ÄNTLIGEN EN STAD SOM ÄR LIKA AKTIV SOM JAG.Jag älskar rytmen. Trots en slöja av jetlag känner jag att New York ger mig ny energi. Det är så spännande här! 

“ JAG ÄLSKAR LIVET PÅ RESANDE FOT.Inte för lång tid åt gången, men man upplever alltid nya saker och möter nya intressanta människor. 

“ PÅ KVÄLLEN LETAR JAG EFTER DE BÄSTA BILDERNA. MIN HUD FÅR INTE VILA!Dagen är inte slut när jag lägger kameran ifrån mig. Som tur är så håller jag mig till min nya rutin med Idéalia Life Serum morgon och kväll. Den hjälper helt klart min hud att vara mer balanserad, även om jag är trött. 

“ JAG KOMMER IHÅG ATT FÅ FUKT INNEFRÅN OCKSÅ.Att dricka ordentligt med vatten är bra för min jetlag och min hud. 

DAG 7: EN LEDIG DAG I NEW YORK

7

“ EN CHANS TILL LUGNARE TEMPO, MEN JAG HAR FORTFARANDE JOBB I MITT SINNE.Min lediga dag i New York använder jag till att sova lite, svara på emails och titta lite på film. Och självklart hinner jag ändra min åsikt om vilka bilder jag ska använda. 

“ JAG BEHÖVER INTE SPECIELL UTRUSTNING FÖR ATT VARVA NER, ELLER FÖR ATT TA HAND OM MIN HUD.Jag försöker äta ordentligt och hålla mig i form. Inget komplicerat. Jag bryr mig om min hud och tar hand om den. Med Idéalia Life Serum har min hud tagit sig igenom några stora utmaningar och den ser fantastisk ut och känns mjukare. 

“ JAG BLIR ALDRIG LESS PÅ MITT JOBB.Överallt där jag tittar, och ovasett från vilken vinkel finns det alltid något intressant att se. 

“ JAG FÖRSÖKER ATT INTE SE UT SOM EN TURIST.Det lyckas inte alltid - speciellt inte när jag har min kamera runt halsen. Jag älskar att äta på små ställen där de lokala äter. 

DAG 8: TILLBAKA IGEN

8

“ HJÄLP, ÄNNU ETT FLYG.. MEN MIN HUD ÄR PÅ TOPP.Reportagen är nu över och jag har verkligen jobbat mer än vanligt. Nu förtjänar jag en härlig och lång natts sömn. Men märkligt nog ser min hud ändå fräsch ut. 

“ DET ÄR HÄRLIGT ATT VARA HEMMA IGEN.Att komma tillbaka till Paris är alltid den bästa delen av alla resor. Och jag saknar min son. 

“ TILLSAMMANS MED MIN MAN.Det är fint att ha någon att dela mina upplevelser med. 

“ DET ÄR MÄRKLIGT, MEN JAG SER INTE JETLAGGAD UT.Mitt lilla experiment med Idéalia Life Serum har fungerat. De två männen i mitt liv kan se det och jag kan också märka det. Mina porer är mindre, min hud är mjukare och min utstrålning är fräsch och härlig. Jag tror att vi kan kalla detta en succé.