getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soraya

Restaurangchef - New York

Denna 36 åriga kvinna jobbar galet långa pass för att göra hennes Manhattan restaurang till en succé. Men den oregelbunda livsstilen är inte alltid en succé för hennes hud.

Tillbaka

8 dagar i Sorayas liv

DAG 1: PRESENTATION…

1

“ LIVET ÄR INTENSIVT.Jag älskar mitt liv, men ibland händer det så mycket att jag inte har någon tid över till mig själv. Om man ska ha glada kunder på Manhattan så behöver man jobba mycket. Och det ska finnas tid kvar till familjen också. Det är inte alltid så lätt. Att vara trött och stressad har sitt pris - och det kan speciellt synas på min hud. Mina porer blir större och huden ser trött, trist och livlös ut. Jag ser fram emot att prova Vichy Idéalia Life Serum. Kanske kan den hjälpa mig att få tillbaka balansen i min hud. 

“ DET FÖRÄNDRAR KNAPPT MIN RUTIN.Jag rengör och återfuktar redan min hud morgon och kväll. Att tillföra Idéalia Life Serum till rutinen är inte något problem. Den är lätt att applicera - man ska bara ha en ren hud! 

“ PÅ JOBBET KAN JAG INTE TA SUCCÈ FÖR GIVET.Restaurangbranschen i New York är hård. Jag kan inte ta saker för givet och acceptera dem som de är. Varje dag måste jag hitta nya vägar för hur vi ska kunna göra saker lite bättre och komma lite längre. På ett eller annat sätt måste jag hela tiden hitta ny energi. 

“ ARBETET ÄR INTE ALLT.Det är viktigt att ha tid till familj och vänner. Och det är lika viktigt att jag har lite tid över bara för mig själv. Min lägenhet är mitt lilla hörn av lugn och ro. 

DAG 2: LÅT OSS KOMMA IGÅNG

2

“ DAGENS FÖRSTA UTMANING FÖR MIN HUD - TUNNELBANAN.Den är smutsig, men det är praktiskt. Redan mitt på dagen är min hud påverkad av föroreningar och svett. Idéalia Life Serum skulle kunna hjälpa mig med det. Önska mig lycka till! 

“ DET ÄT LÄTT ATT SHOPPA.Med tunnelbanekortet kan jag hoppa av och på på hela Manhattan och njuta av det som mina egna kvarter. 

“ JAG ÄLSKAR DEN MARKNADEN.Jag kan välja och vraka från det mest fantastiska utbudet av mat från hela världen. Jag kommer alltid hem med något nytt och spännande! 

DAG 3: VÄLKOMMEN TILL MIN RESTAURANG

3

“ SERVICE ÄR KODORDET.Mina kunder har mycket höga förväntningar och det är mitt jobb att säkra att de får en fantastisk upplevelse varje gång. Jag möter allt med ett stort leenden, men under ytan är jag stressad. Och det märks på min hud! Den förlorar sin utstrålning och ser trist ut. Men i dag tycker jag att det känns bättre - den känns mjukare än vanligt. 

“ NÄR SOLEN SKINER BÖRJAR MIN HUD KÄNNAS STRAM.Vår utomhusterrass är toppen för vår omsättning, men min hud har tendens till att torka ut när jag är ute mycket. Nu när jag använder Idéalia Life Serum är jag inte så bekymrad, för jag vet att den motverkar några av solens skadliga effekter på huden.  

“ TIDEN FÖRE FRUKOST ÄR SOM LUGNET FÖRE STORMEN.Det är mycket som måste förberedas. När borden börjar fyllas på är det bara go, go, go! 

“ JAG HAR NÅGRA HÄRLIGA MINNEN HÄR.Det var en väldigt speciell söndag. Det var redan fullt upp och vi var i gång med att servera brunch och så kom plötsligt ett helt filmteam från NBC. 

DAG 4: LITE TID FÖR MIG SJÄLV

4

“ EGENTID ÄR VÄRDEFULLT.Då jag arbetar så mycket och på oregelbundna tider så är jag i stort sätt alltid trött. Så när jag får chans så ser jag till att ta hand om mig själv. Nu när jag använt Idéalia Life Serum i 4 dagar kan jag redan se att mitt ansikte ser mindre trött ut. Mina linjer ser inte lika tunga ut. 

“ JAG FÖRSÖKER ATT HÅLLA MIG I FORM.Man säger att det är bra för både kropp och själ att springa. När jag springer låter jag tankarna flyga. Det har en väldigt avslappnande effekt på mig och ger min ny energi. 

“ JAG KÄNNER ATT JAG KÄMPAR MOT FÖRORENINGARNA.Vissa dagar kan man nästan smaka det i luften. Det är inte så trevligt och jag vet att det inte är bra för min hud. Jag kan nästan känna hur min huds kvävs. 

“ IDAG SA NÅGRA KUNDER ATT JAG SER YNGRE UT.Kan det vara Idéalia Life Serum? Jag kan helt klart se skillnaden. Jag ger gärna serumet äran! 

DAG 5: STRESSIG DAG

5

“ MITT ANSIKTE HAR EN BÄTTRE DAG ÄN JAG.Lunchen var helt galet stressig idag, men vi tog oss igenom den. Jag är fortfarande stressad efter igår kväll då vi hade ett stort festarrangemang på restaurangen. Men när jag tittar på mitt ansikte är det helt otroligt hur utvilad jag ser ut. Och jag har även märkt att mina porer är mindre än vanligt. Huden är mjukare! 

“ STRESS, STRESS, STRESS.Efter att ha ätit en hälsosam frukost kör jag min dotter till skolan och efter ett yogapass och en löprunda är jag redo att ta tag veckans redovisning från hemmet. Sedan går jag till restaurangen och gör klart inför för lunch.  

“ JAG HAR FÅTT EN EGEN FRANSK TOUCH.Kunder säger att det känns speciellt att äta här på grund av inredningen jag valt. Det är en löpande och konstant uppgift att uppdatera inredningen så att den avspeglar de människor som äter här. 

DAG 6: EN PAUSE MED VÄNNER

6

“ ATT BLI SERVERAD ÄR HÄRLIGT SOM OMVÄXLING.För en gångs skull kan jag slappna av och njuta av god mat med nära vänner. När jag äter på andra restauranger kan det vara svårt att koppla bort min yrkesroll. Men hey, jag har gjort mig förkänt av en paus! 

“ JAG FÖRSÖKER ÄTA ORDENTLIGT.Jag hoppar ofta över lunchen och även om jag vill äta rätt så blir ofta mina måltider  

“ MINA VÄNNER HAR MÄRKT SKILLNAD.Under hela min hyperaktiva vecka har Idéalia Life Serum gjort sitt arbete i bakgrunden. Mina vänner har sagt att jag ser mer utvilad och yngre ut. Om de människor som står mig närmast kan se skillnad så är det bra! 

“ JAG KÄNNER MIN YNGRE.Min hud ser mindre trött ut och den känns återfuktad. I spegeln kan jag se att mina porer är sammandragna och huden ser mer strålande ut. Även min dotter säger att jag ser yngre ut… i morse kallade hon mig för sin storasyster! 

DAG 7: JOBB

7

“ JAG GÖR ALLTID 10 SAKER PÅ SAMMA GÅNG.Jag kollar emails, fixar bordsbokningar och organisera playdates för min dotter. Jag är åtminstone aldrig uttråkad! Den här veckan har varit stressigare än vanligt men det syns inte på min hud. Jag tycker den ser bra ut och känns fantastisk. I stället för att vara fet och stressad är min hud fräsch och mjuk. Det är toppen! 

“ DET ÄR MYCKET STRESS BAKOM KULISSERNA.Att driva en restaurang betyder inte bara att man lägger mat på tallrikarna. Det är också inventering, personalhantering, inköp och redovisning. 

“ JAG GER ALLTID 200%.Oavsett om jag är på jobbet eller springer ärenden för restaurangen så är jag alltid helt fokuserad och fast beslutad på att utvecklingen går åt rätt håll. Man blir inte framgångsrik av en slump. Jag tror på hårt arbete. 

“ JAG TÄNKER ALLTID PÅ JOBBET, OAVSETT VAR JAG BEFINNER MIG.Jag kontrollerar leveranserna och säkerställer att vi får allt vi behöver i tid. Jag stänger aldrig av min telefon - eller mitt jobbhuvud. 

DAG 8: TID TILL MIG SJÄLV

8

“ IBLAND TAR JAG MIG EN PAUS FÖR ATT FRISKA UPP MINA SINNEN.Det mesta av mitt liv är som ett snabbtåg. Men ibland hoppar jag av för en kort stund - bara för att påminna mig själv att små saker också är viktiga. 

“ JAG KOMMER ATT REKOMMENDERA DEN.På bara 8 dagar har Idéalia Serum visat mig vad den kan. Min hud är mjukare, den känns återfuktad utan att kännas fet och jag kan se att min hud är mer strålande. Jag älskar konsistensen och den milda doften. Alla resultat är possitiva och jag är mycket nöjd. 

“ FÄRSKA JORDGUBBAR I NEW YORK.Som tur är några av mina favorit snacks också nyttiga för min hud. 

“ DET ÄR MIN MOBIL IGEN.Ja, mitt liv är hektiskt - men jag vill inte byta ut något!