getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SE Test : 'SE/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mathilde

Förlossningsläkare - Paris

Hon är 37 år och hennes jobb är som en känslomässig berg-och dalbana. De skiftande arbetstiderna går ut över familj och det sociala livet... och de är en ständig utmaning för hennes hud.

Tillbaka

8 dagar i Mathildes liv

DAG 1: HEMMA

1

“ JAG VET ALDRIG HUR MIN DAG KOMMER ATT BLI.När jag arbetar på sjukhuset kan det vara 24 timmar non-stop. När jag är hemma försöker jag att vara där för min familj - jag kör min äldsta dotter till skolan och gör god mat som vi kan äta tillsammans. Jag har ofta jour eftersom barn inte själva bestämmer när de ska komma. Den enda rutinen är att det inte finns någon rutin. Jag är 37 år och vissa dagar kan det mycket väl synas på min hud ...  

“ MIN HUDVÅRDSRUTIN ÄR HELIG.Så fort jag kommer ut ur duschen ger jag min hud lite extra kärlek och vård för att den ska klara av dagen som väntar. Det är en av de få dyrbara tidspunkter jag har för mig själv. Hittills har jag inte varit så bra att återfukta min hud och den har mestadels känns torr och trött. Jag hoppas att Vichy Idéalia Serum kommer att kunna avhjälpa bristen på uppmärksamhet min hud fått.  

“ I MORGON ÄR EN NY DAG.Även efter en ledig dag känner jag ofta att jag inte riktigt har skakat av mig tröttheten efter obekväma arbetstider. Jag älskar att koppla av med en bra bok. Det ger mig lite tid för mig själv och får mig att känna mig mer förberedd för morgondagens operationer.  

DAG 2: PÅ JOBBET

2

“ UTRYCKNINGAR.Jag måste vara redo för att operera. I en kritisk situation behöver man ett klart huvud och absolut fokus. Trycket är intensivt, men adrenalinet tar oss igenom tuffa dagar som idag. 

“ NÄR JAG INTE ÄTER RÄTT MÄRKS DET PÅ MIN HUD.Ibland finns det tid att äta en god lunch med en vän, men på dagar som idag är jag lycklig om jag får dricka en kopp kaffe. Jag äter och dricker när jag kan, mestadels stående. Det kan inte vara bra för min hud! Dock verkar det som Idéalia Serum, som jag har börjat att använda, har en positiv effekt. Huden känns väl återfuktad.  

“ INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK.Jag är alltid medveten om att jag inte bara är ansvarig för ett liv, utan även för det lilla livet inne i mamman. Det är ett tungt och stressigt ansvar som jag bär varje dag 

“ BAKOM SCENEN ÄR VI ALLA MÄNNISKOR.Jag älskar mitt jobb och de människor jag arbetar med är definitivt en av de goda förmånerna med mitt jobb. Att prata med en kollega för att diskutera ett ärende eller bara för att umgås, hjälper mig att klara av dagens dramatik. Jag har tur att arbeta med så bra personal.  

DAG 3: FREDAG

3

“ MINA DÖTTRAR BEHÖVER MIG.Som de flesta arbetande mammor behöver jag ofta göra många saker samtidigt. Min tid med barnen behöver vara en mix mellan praktiska saker som att handla mat och samtidigt ha trevligt tillsammans.  

“ MAT ÄR VIKTIGT.Även om jag själv har lätt att hoppa över måltider, speciellt när jag jobbar långa pass så ser jag alltid till att mina döttrar får god och allsidig mat. Idag är inget undantag. 

“ MIN HUD SKRIKER EFTER RIKTIG MAT.Det är inte alltid mitt jobb tillåter att jag och min man hinner äta en god middag tillsammans, så i kväll är det dags. Jag känner mig inspirerad och efter 4 dagar med Vichy Idéalia Serum känns min hud mer mjuk och ser inte så trött ut.  

DAG 4: TILLBAKA PÅ JOBBET

4

“ SVÅRT ATT FÅ ALLA PATIENTER ATT KÄNNA SIG SPECIELLA.Att vara på sjukhuset kan vara överväldigande för många kvinnor. Jag värdesätter att ge dem personlig uppmärksamhet när jag kan. Jag tror att det gör en stor skillnad.  

“ EN KOLLEGA SA ATT JAG SER 5 ÅR YNGRE UT.På ett eller annat sätt - och trotts mina aktiva dagar - ser min hud faktiskt bra ut. Varför har jag försummat den så länge? Vichy Idéalia Life Serum fungerar ju faktiskt. 

“ LYCKLIGTVIS ÄLSKAR HON SIN FÖRSKOLA.Jag tycker att det är jobbigt att lämna min yngsta på förskolan, men jag har ju inget val, vi arbetar ju bägge två. Vi värdesätter våra karriärer och och hon älskar att vara tillsammans med sina små vänner. Men jag älskar när vi är tillsammans också - bara vi två. 

“ ATT VARA MAMMA ÄR MITT ANDRA JOBB.När jag kör dem till skolan får vi tid till att prata lite om vardagliga saker. Jag funderar jämt på hennes utveckling! 

DAG 5: MÖTET

5

“ JAG KAN VARA ENVIS!När det kommer till en patients hälsa, håller jag inte tillbaka. Jag har min åsikt och andra respekterar den. 

“ STORA BESLUT.Att diskutera dagens fall kan vara en utmaning. Man måste försöka att sätta sina känslor åt sidan och leta efter de bästa medicinska lösningarna. Det är inte alltid så lätt. 

“ MIN HUD BEHÖVER EN HÄLSOSAM LUNCH.Att sitta ner och äta lunch med en kollega är lyx. Men det dröjde inte länge innan jag blev kallad till förlossningsrummet. Jag är trött efter en lång dag, men de yttre tecknen är inte så tydlig. Jag gillar verkligen hur min hud känns efter att jag började använda Vichy Idéalia Life Serum. Den känns inte så stram längre och jag känner att jag äntligen gör något bra för mig själv.  

DAG 6: I TRÄDGÅRDEN

6

“ JAG KÄNNER MIG LYCKLIG.Trädgården är bra för barnen - och för oss vuxna. Vi föreställer oss hur det skulle vara att få en nummer 3… 

“ DE ENKLASTE SAKERNA I LIVET ÄR DE BÄSTA.Vi älskar att odla och skörda våra egna kryddor. Och flickorna älskar att få hjälpa till. 

“ VI HAR MYCKET LJUS HUD SÅ JAG ÄR FANATISK MED SOLCREMEN.Jag hatar solbränna så jag är noga med att vi är väl skyddade. Det är som att göra huden en tjänst. Och så drar jag nytta av Idéalia Life Serums goda egenskaper som motverkar solens inverkan på huden. 

“ JAG ÄLSKAR ATT TA MED TRÄDGÅRDEN IN I HUSET.Vad kan vara bättre än att ta in våra egna jordgubbar till fikat. 

DAG 7: STORA NYHETER

7

“ JAG ÄR GRAVID.Ja, nu är det officiellt. Jag väntar vårt tredje barn och idag var det första ultraljudet. Det är märkligt att vara på sjukhuset som patient istället för som läkare, men trevligt att vara den som blir ompysslad som omväxling. 

“ JAG KÄNNER DET SOM ATT JAG TRÄFFAT MIN BABY.Det första ultraljudet är alltid magiskt. Jag tog bilderna med mig hem, och de är helt fantastiska - det blir de första porträtten i den nya 

“ INTE SÅ KONSTIGT ATT MIN HUD HAR VARIT KONSTIG DEN SENASTE TIDEN.Min graviditet är en underbar överraskning och det förklarar en hel del - hormoner har påverkat min hud och jag var så upptagen att jag inte har kopplat ihop de två sakerna tillsammans. Det har varit dagar då min hud i ansiktet har varit så torr att jag såg dubbelt så trött ut. Andra dagar vaknade jag med finnar och fet hud. Det verkar som jag har börjat använda Idéalia Life Serum vid precis rätt tidpunkt. När jag använder det, känns min hud mjuk och behaglig på direkten. 

DAG 8: ETT NYTT LIV

8

“ JAG ÄR BARA HÄR FÖR ATT HJÄLPA NATUREN PÅ VÄGEN.Man kan lätt glömma att en födsel bara är en naturlig process när man är omgiven av skarpt ljus och massa teknik. En del av mitt jobb är att hjälpa kvinnor att känna sig bekväma med allt som sker omkring dem.  

“ DET HÄR ÄR DET SOM GÖR DET MÖDAN VÄRT.Stress, trötthet och bekymmer smälter som snö i solsken. 

“ JAG HAR DET BÄSTA JOBBET VÄRLDEN.Dagar som denna vill jag inte byta bort för allt i världen. Vilket privilegium det är att få dela det lyckligaste ögonblicket i dessa kvinnors liv! 

“ JAG KAN KNAPPT KÄNNA IGEN MITT EGET ANSIKTE.Efter bara 8 dagar och med allt vad jag har gått igenom professionellt och känslomässigt, är min hud som förvandlad. Mina porer är mindre, jag ser bättre ut och känner mig mer tillfreds. Jag har bara använt en liten mängd Idéalia Life Serum varje morgon och kväll och kan se tydliga resultat. Jag kan känna det och folk omkring mig kan se det. Kollegor säger att jag ser yngre och mindre trött ut. Jag kommer helt säkert att fortsätta använda detta serum.