OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 dagar till bröllopet: 5 steg för att stråla som en brud

Brudklänningen sitter perfekt, bordsplaceringen är klar och händerna är nymanikyrerade och redo för ringarnas ring. När det bara är bara tre dagar kvar innan du hand i hand med ditt livs kärlek tar steget in i nästa stora kapitel, är det enda som saknas den där lilla extra lystern i spegelbilden. Unna dig därför en tredagars boost med VICHY-produkter. LeVICHYmag guidar dig genom 5 stressfria steg som gör din hy precis så len, solkysst och välvårdad som varje brud hoppas på - bara på tre dagar!

1. Skrubba dig til en snygg bas

Som brud vill du gärna känna dig fräsch och silkeslen från topp till tå. Dessutom vill du se till att ansiktet har en slät yta så att sminkningen bli så jämn som möjligt och håller både för skratt och glädjetårar medan du dansar fram mot de ljuvliga, ljusa småtimmarna. Steg 1 i vår 3-dagarsguide är därför en riktigt bra mask, detta är avgörande för en jämn hy. Med VICHYs Double Glow Peel Mask kan du effektivt och skonsamt avlägsna döda hudceller. Peelingmasken arbetar med två slags peeling, så kallad dubbel peelaction (mekanisk och kemisk). Den ena delen av dubbel peelaction utgörs av den kemiska processen som skapas av fruktsyran AHA (alfahydroxisyra). Den tar bort döda hudceller, jämnar ut hudtonen och ger lyster åt trött och trist hud. Den mekaniska peelingen sker med tillfört vulkanstoft som försiktigt exfolierar huden när peelingen masseras in i huden med cirkelrörelser. Denna härligt exfolierande masken passar till alla hudtyper - även känslig hud. När du har använt masken känns din hud slätare, mjukare och får en vacker lyster. Dessutom är en skrubb A och O om du vill unna dig och uppnå bästa resultat med steg 2 i vår guide, nämligen…

2. Self tan!

Sommarbruna har vi i vanlig ordning inte hunnit bli innan det blev dags att visa upp axlar, armar och ben. För att få en fräsch, naturlig och solkysst look på din stora dag, är en bra self tanning milk med riktig lysterboost värd att satsa på. VICHYs IDÉAL SOLEIL Self Tanning Milk doftar, till skillnad från många andra brun-utan-sol-produkter, ljuvligt och går bra att använda så sent som kvällen innan bröllopsdagen. Applicera lotionen i ett tunt och jämnt lager på rengjord, nyligen skrubbad hud. Var särskilt noga med appliceringen på knän och armbågar. Glöm inte att tvätta händerna noga efteråt och vänta cirka 20 minuter innan du klär på dig eller kryper ner under täcket för din skönhetssömn.

3. Serum vs. stress

Som bride-to-be är det ingen hemlighet att du utsätts för en hel del stress, något som naturligtvis påverkar din hud. Steg 3 i vår bridal-glow guide är därför VICHYs IDÉALIA Serum. Serumet hjälper hud med trötthetstecken, boostar och förnyar hudens lyster, ger en jämnare hudton och minskar synliga porer och fina linjer. Med andra ord: precis det du som blivande brud behöver! Du applicerar den varje morgon på rengjord hud, och den behagliga krämen gör huden varken kladdig eller fet.

4. Ideal Body

För att bibehålla den silkeslena känslan du fick efter din skrubb - och för att dofta riktigt gott - är det en god vana att du smörjer in kroppen med en härlig bodylotion. Var extra noga med detta dagarna före bröllopet så att din hud utstrålar hälsosam välvård när du går mot altaret inför vänner och familj. VICHYs serie Ideal Body erbjuder ett brett sortiment fuktgivande och väldoftande lotioner eller krämer. En lyxig favorit är IDEAL BODY Serum Body Lotion. Med sin härliga konsistens och aromatiska dofter av persikoblomma, vanilj och ambra, känns huden som en sommardröm efter applicering. Den ultralätta konsistensen ger långvarig fukt och en underbart uppfriskande effekt. IDEAL BODY Lotion har dessutom en formula som innehåller 10 vårdande oljor och Vichys mineraliserande thermalska källvatten rikt på 15 mineraler, något man inte vill säga nej till.

5. Specific spots...

Det femte och sista steget i vår 3-dagarsguide tar hand om de där oönskade små rackarna som alltid lyckas titta fram när man minst behöver dem. Jag tänker förstås på finnar. När en finne väl är framme brukar vi inte kunna låta den vara, vilket förhindrar att den försvinner. Det vi behöver göra är att isolera den. VICHYs NORMADERM HYALUSPOT erbjuder snabbverkande vård mot finnar och är ett måste på alla brides-to-be’s skönhetshyllor. Den avancerade formulan innehåller hyaulonsyra, salicylsyra och LHA, och har en "bandage effect" på huden som skyddar och isolerar finnen mot bakterier. Applicera en liten dos med hjälp av den smidiga, svalkande applikatorn på området du vill behandla. Om du upptäcker en finne 3 dagar före bröllopsdagen ger denna lilla tub hopp om att bättre minimera de små oönskade imperfektionerna, det tackar vi för.

Vi på leVICHYmag tycker att du är mer än värd att skämma bort med de här 5 enkla stegen i dagarna tre före bröllopet, och vi önskar dig all lycka på den stora dagen!

Relaterade produkter

  • Lystergivande Peelingmask
  • Serum-Bodylotion
  • Mest läst

    go to top