OK

OK Cancel

Thank you

Close

50 nordiska kvinnor har provat Skin Cure - här är vad de tyckte

Ditt lokala apotek sitter på en spännande nyhet! Med lanseringen av Lift active AOX 10 Day Skin Cure har VICHY inte bara introducerat en ny produkt, utan även en helt ny och trendig kategori på apotekshyllan. En 10-dagarskur för huden - en slags spaupplevelse on the go. Produkten är optimal för kvinnan som vill ha en skönhets-quick fix, eftersom hon bara behöver applicera de gyllene dropparna på rengjord hud en gång om dagen under 10 dagar. Produkten är därför den perfekta hudvårds-sidekicken för alla med fullspäckade scheman som behöver en extra vardagsboost, eller när ett viktig händelse väntar. Om du är nyfiken på Skin Cure kan du läsa mer om produkten i vår uttömmande artikel nedan.

I samband med lanseringen av en helt ny produkt vill VICHY gärna försäkra sig om att den lever upp till kundernas förväntningar. Under september fick därför 50 kvinnor från hela Norden möjligheten att prova hur effektiv Liftactiv AOX 10 day Skin Cure är. Kvinnorna använde kuren antingen morgon eller kväll, och efter 10 dagar ombads de att betygsätta produktens effekt på en skala från 1-5.

Resultaten har nu kommit in, och VICHY är stolta över att hela fyra av fem testdeltagare säger att de skulle rekommendera produkten till andra och själva vill använda den igen. Flera kvinnor berättar dessutom att kuren har givit deras hud lyster. Några av kvinnorna undrade emellertid vad de skulle göra om flaskan inte var tom efter de 10 dagarna. Här menar VICHY att man gärna får använda produkten en eller två dagar till om det finns något kvar.

Här är lite av den respons som VICHY är särskilt glada över

"Jag gillar verkligen produkten och jag kommer helt klart att använda den igen samt rekommendera till andra. Jag älskar resultatet jag uppnått på så kort tid. Produkten är dessutom enkel att använda och applicera, vilket är ett stort plus för mig." Anita, 25 år, Danmark. Ger Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjärnor.

"Jag tycker att Liftactiv AOX 10 day Skin Cure har gett min hud en boost." Lizette, 42 år, Danmark. Ger Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjärnor.

"Jag ser mer utvilad ut. Liftactiv AOX 10 day Skin Cure är lätt att använda och luktar gott. Jag tycker den är ett mirakel på flaska." Hanne, 43 år, Norge. Ger Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjärnor.

"Min hud är fräschare och det känns som om jag har varit på spa och fått en ansiktsbehandling." Camilla, 41 år, Sverige. Ger Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 4 stjärnor.

Om du också vill uppleva effekten av VICHY's Liftactiv AOX 10 day Skin Cure hittar du produkten på ditt lokala apotek. Har du själv provat Skin Cure vill vi väldigt gärna höra din åsikt. Berätta gärna om din upplevelse genom att skriva en kommentar på produktsidan! 

*Resultat från VICHYs testpanel

Relaterade produkter

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

( Recensioner 1 )

go to top