OK

OK Cancel

Thank you

Close

Börja din anti-age-rutin idag

Anti Age

Det finns många frågor kopplat till hudvårdsrutin mot ålderstecken. Vad ska jag göra? När ska jag börja? Är det för sent eller för tidigt att börja? I den här artikeln svarar vi på just de frågorna. Vi hjälper dig också med en enkel och effektiv anti-age rutin som du kan börja när som helst - varför inte idag?

För att få ut det mesta av en hudvårdsrutin mot ålderstecken måste du börja i tid - redan innan rynkor har börjat synas. Den bästa hudvårdsrutinen mot ålderstecken är att arbeta i förebyggande syfte. Innan du fyller 40 och redan innan ålderstecken börjar att synas. En bra anti-age rutin kan göra att göra att din hud ser yngre ut längre, känns fastare och jämnare samt håller rynkorna i schack.

Din hud har olika behov under dagen och på natten, precis som du. Det är därför en produktserie mot anti-age har en morgon- och en kvällsrutin som skiljer sig åt. Båda är dock lika viktiga för att motverka ålderstecken. Liftactiv-sortimentet från Vichy är utvecklat särskilt för att hjälpa dig med detta och så här använder du det rätt.

Din morgonrutin
Som alla bra hudvårdsrutiner bör din anti-age rutin börja med rengöring. Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser rengör inte bara huden skonsamt utan jobbar även mot orenheter.

När din hud är ren och fräsch är den redo för Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules, en koncentrerad boostande hudformula. Den är rik på peptider, har en hög koncentration av aktiva ingredienser som hyaluronsyra och 10 % C-vitamin. Den ger omedelbara resultat på horisontella och vertikala linjer i ansiktet. Hyaluronsyra återfuktar och gör att huden ser fylligare ut, C-vitamin ökar hudens lyster och fasthet och peptider har en anti-ageeffekt. Den här lilla cocktailen är en riktig fighter i kampen mot fina linjer och rynkor och du får till och med två doser i en och samma ampull.

För bästa resultat rekommenderar vi att du återfuktar din hud med en bra dagcreme efteråt. Liftactiv Collagen Specialist Daycream stimulerar hudcellsförnyelsen och stärker effekten av Peptide-C-ampullerna.

Avsluta din morgonrutin med ett UV-skydd. UV Age Daily 50+ skyddar mot för tidigt åldrande och oxidativ stress orsakat av UV-strålar och föroreningar.

Din kvällsrutin
Efter en lång och kanske hektisk dag behöver din hud en bra kvällsrutin innan du lägger dig. Tvätta bort dagen med din Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser och dra nytta av dess förmåga att ta bort smink.

Unna sedan din hud Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampoules. En formula som innehåller hyaluronsyra, vitamin C och 10 % glukoskomplex som exfolierar huden under natten, jämnar ut hudtonen och ger en mjukare hud. Som sin syster från morgonrutinen, innehåller den här lilla pärlan till ampull också två doser. Eftersom glyco-ampuller exfolierar huden är det viktigt att använda solskydd som en del av din dagliga rutin, särskilt dagen efter.

Precis som med din morgonrutin kan du komplettera ampullens effekt om du återfuktar med en bra nattcreme efteråt. Liftactiv Collagen Specialist Night är ett säkert val för att bekämpa tecken på hudens åldrande. Du kommer att vakna med en hud som känns fräsch och väl utvilad.

För att motverka ålderstecken, är tid viktigt. Det är bättre att börja redan idag med en effektiv anti-age rutin. Med de här hudvårdsrutinerna hoppas vi kunna ge dig ett enkelt sätt att ge din hud den bästa möjliga vård - som den förtjänar.

Relaterade produkter

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

Collagen Specialist Nattcreme

Collagen Specialist Nattcreme

Glyco-C Night Peel Ampoules

Glyco-C Night Peel Ampoules

go to top