Din oljig och oren hud behöver omvårdnad hela dagen

Vmag_Normaderm_DNSF

För dem av oss med oljig hud är både inre och yttre störningar såsom föroreningar och UV-strålar, välkända faktorer som kan påverka huden. Det kan leda till igentäppta porer och orsaka orenheter, pormaskar, samt ge en tendens till akne. En mindre känd faktor är den regelbundna avsöndringen av sebum som förändras under dagen och som har sin topp mitt på dagen. Tillsammans med de övriga faktorerna kan detta få huden att se oljig och oren ut. Och det är därför vi bör ha en god hudvårdsrutin som håller hela dagen. 

Här hittar du, som har oljig och oren hud, en rekommenderad daglig rutin.

På morgonen är din hud ren, neutral och som känsligast. Den behöver därför förberedas för dagen och skyddas från de faktorer som kan påverka den, till exempel de UV-strålar och föroreningar vi utsätts för på jobbet och när vi rör oss runt i stan.
Börja din dagliga hudvårdsrutin med NYA Vichy Normaderm Phytosolution Volcanic Mattifying Cleanser. Rengöringen innehåller salicylsyra, vulkanisk perlit, lera och kol. Om den används på daglig basis förhindrar den att huden ser oljig ut.
Därefter ger du din hud en boost med Vichy Minéral 89 Daily Booster. Formeln, som innehåller hyaluronsyra, stärker hudbarriären mot yttre faktorer och ger en bra bas för sminket.
När du har rengjort och boostat huden är det dags att skydda den mot yttre faktorer. Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care innehåller salisylsyra och probiotisk bifidus som ger din hud en matt look samtidigt som den blir återfuktad och får lyster.

Produktionen av sebum kommer att öka under dagen och ha sin topp mitt på dagen. Vid den tiden har du antagligen inte särskilt mycket tid att lägga på en hudvårdsrutin mellan möten, lektioner och andra dagliga plikter. Men med bara några sprayer av NYA Vichy Normaderm Phytosolution Mattifying Mist ser oljig hud mattare ut, närsomhelst och varsomhelst under dagen.
Denna innovativa produkt som kan användas i farten är utvecklad specifik för oljig hud för att få huden att kännas fräschare och se mattare ut.

För vissa innebär oljig hud finnar, pormaskar och orenheter, för andra innebär det att huden får en tendens till akne. Vissa dagar kan orenheter vara omöjliga att undvika, men det går att minska dem. NYA Vichy Normaderm S.O.S Sulfur Anti-Spot Paste torkar ut oreneter och finnar under natten och gör huden redo för nästa dag Med serien Vichy Normaderm som en del av din dagliga hudvårdsrutin kommer din oljig och fet hud att få en så bra dag som möjligt. Om du vill veta mer om orsakerna till oren hud och hud som har en tendens till akne kan du läsa artikeln Förstå din oljiga och orena hud och ta hand om den.

VICHY

Redaktionen

Relaterade produkter

Mest läst