OK

OK Cancel

Thank you

Close

Du är värd det bästa – och det är din hud också

Minéral 89

Din hud förtjänar en daglig boost
Inför en fulltecknad dag, ett bra träningspass eller en helkväll ute, har du rutiner och ritualer som förbereder dig för det du ska göra. Varför inte ge din hud samma kärlek med en boost som bibehåller dess styrka, spänst och glöd?

Vichy Minerál 89 Daily Booster är fullpackad med återfuktande hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy som kommer att förstärka den naturliga barriärfunktionen hos din hud. Det ger den ett extra skydd mot de externa faktorer som påverkar din hud i vardagen.

Ge huden runt dina ögon kärlek
Huden under och omkring våra ögon är fyra gånger tunnare än den i resten av ansiktet. Den är mjuk, ren och känslig, men den talar också om för oss vad vår hud behöver. Fina linjer och tecken på uttorkning syns tydligast på huden runt ögonen, och det är också där tecken på extern påverkan blir synliga först. Därför bör du ge den lite extra kärlek.

Med Vichy Minéral 89 Eyes blir huden runt dina ögon återfuktad, får mer glöd och du ser mer utvilad ut. Kombinationen av hyaluronsyra och koffein är den perfekta starten på dagen för dina ögon, och det fulländade avslutet efter en dag när huden exponerats för externa faktorer. Dermachlorella ger dessutom en uppljusande effekt runt ögonen.

Återfuktande omsorg för din hud
Du vet den där känslan av att äntligen få sjunka ner i soffan efter en extra lång och kämpig dag? Känslan av lugn inombords, och vetskapen om att du bara kan slappna av en liten stund? I dessa situationer behöver du ta hand om både dig själv och din hud lite extra. Och vad är då bättre än en återfuktande och återupplivande ansiktsmask?

Minéral 89 Sheet Mask är perfekt när du har en lugn stund för dig själv, och för när din hud behöver en omedelbar boost. Ansiktsmasken ger direkt fukt som varar i upp till 24 timmar, stärker hudbarriären och ger en hälsosam lyster.

Du är värd det bästa, och det är din hud också.
VICHY

Relaterade produkter

Eyes

Eyes

Sheet Mask

Sheet Mask

Probiotic Fractions Serum

Probiotic Fractions Serum

Stärkande Booster

Stärkande Booster

( Recensioner 23 )

go to top