Du känner säkert igen det här om trött hud har blivit din en del av din vardag

Vichy Liftactiv

"Buzz. Buzz. Buzzzz. Hon avslutade tandborstningen, tog upp telefonen som vibrerade och såg att hon hade sex nya notifikationer. En påminnelse om ett konferenssamtal om 30 minuter, ett meddelande från hennes man, ett missat samtal från hennes syster, en bekräftelse av en middagsbokning... Hon la ner telefonen och tog ett djupt andetag. Det hade verkligen varit fullt upp på senaste tiden. Jobbet var roligt men hektiskt, och att hjälpa till med planeringen av hennes systers bröllop tog upp en stor del av hennes fritid. Nu var det mindre än två veckor kvar till den stora dagen!

Hon tog en snabb dusch (även om hon hade kunnat behöva en längre). Efteråt, med handduken virad runt håret, granskade hon sitt ansikte i spegeln. Hennes hud såg slät och ung ut och hon log. Sedan lossade hon på handduken och huden slappnade av och de fina linjerna runt hennes ögon dök återigen upp. ""Jag önskar att jag kunde se mer utvilad ut"", tänkte hon. ""Jag skulle verkligen behöva en quick-fix till bröllopet."" Några av hennes vänner hade provat att göra injektioner, men hon gillade inte den tanken. Men ändå, hon ville inte att den här trötta huden skulle bli hennes nya vardag heller. Hon suckade, smorde in sig med sin vanliga ansiktskräm och strök en blus. Hennes kläder skulle i alla fall se fräscha och släta ut."

Gör något åt det med en enkel 10-dagarskur!


"Vi balanserar karriärer, socialt liv, fritidsaktiviteter, högtider och utmaningar. Men det behöver inte märkas på din hud.

Högtider är någonting att se fram emot och ett tillfälle för oss att vara vårt snyggaste jag. Som förberedelse inför ett bröllop, en återträff, en dejt eller till och med inför en viktig presentation, är det möjligt att få extra snabba resultat med Liftactiv AOX 10-dagars Hudsvårdskur formulerad med 15 % vitamin C. På bara 10 dagar kommer din hud att få en ny lyster och fasthet och den kommar att se mer utvilad ut. 8 av 10 kvinnor i Skandivanien som har provat Liftactiv AOX 10-dagars Hudvårdskur skulle rekommendera den till sina vänner.* De älskar att den ger en 'superboost', är 'enkel att använda' och några kallar den till och med för 'ett mirakel på flaska'.

10-dagarskuren är kraftfull på egen hand, men blir ännu mer effektiv som en del av din dagliga rutin – inte som ett substitut. Oavsett om du är en karriärskvinna, en supermamma eller ett societetslejon (eller alla tre!) kan du lätt inkludera Liftactiv Supreme i din vardag. Inkludera bara Liftactiv Supreme i din morgon- och kvällsrutin för en fast och strålande hud med färre synliga rynkor. Du kommer att se resultat inom 1 månad. Dessutom är även anpassad för känslig hud. Låt Liftactiv Supreme göra sitt, och din naturliga skönhet kommer att göra resten.

*Egna utvärderingar av 60 kvinnor i Danmark, Finland, Norge och Sverige, 2017*

Använd Liftactiv Supreme som en del av din dagliga rutin, och ge dig själv en extra boost med Liftactiv AOX 10-dagars Hudvårdskur innan extra utmanande tillfällen eller som förberedelse inför speciella händelser.

Ta reda på mer om Liftactiv AOX 10-dagars Hudvårdskur
Läs mer om vad kvinnor i Skandinavien tyckte om hudvårdskuren

Redaktionen

Relaterade produkter

Mest läst

För att din hud älskar fukt

Om du vill att din hud ska vara mjuk och smidig året runt är återfuktning nyckeln. Det kan dock vara svårt att upprätthålla hudens fuktbalans på grund av olika ständigt föränderliga faktorer i vardagen. Det är kan också vara svårt att identifiera uttorkad hud eftersom den lätt kan misstas för torr hud.

Läs mer