OK

OK Cancel

Thank you

Close

En lugnande lösning för en kliande hårbotten

Scalp

Du behöver inte stå ut med en kliande hårbotten. Trots att det är ett vanligt tillstånd som de flesta kommer att uppleva någon gång i livet, finns det en enkel lösning för att stilla den obehagliga känslan.

Många lider av känslig, torr och kliande hårbotten. Det kanske känns som om det gör ont i håret, men i själva verket är det alltså hårbotten. Kliandet kan triggas av stress, hormonförändringar, matallergier, väderomslag och av att inte stimulera hårbotten eller tvätta håret tillräckligt. Symptomen är inte nödvändigtvis synliga utan kan vara allt från en kliande och obehaglig känsla till rodnad. Det här är ett vanligt tillstånd, men symptomen kan i en del fall också åtföljas av mjäll, och i värsta fall till och med psoriasis.

Lugnande schampo mot obehag i hårbotten
Lösningen på obehagskänslor i hårbotten är inte bara att tvätta håret oftare – du måste också använda rätt schampo. Dercos Ultra Soothing Schampoo för torrt hår och för normalt till fett hår är två produkter med Sensirinekomplex, vitamin C och panthenol, som har en dokumenterat lugnande effekt på känslig hårbotten. Använd det på samma sätt som ditt vanliga schampo och använd det ofta för att få ett kännbart resultat.

Rengörande schampo för kliande hårbotten med mjäll
Om du har kliande hårbotten kombinerat med mjäll har Dercos Technique Anti-Dandruff Schampo för torrt hår och för normalt till fett hår omedelbar effekt på den obehagliga känslan och synbart mjäll. Inom sex veckor hjälper användningen till att förebygga återkommande mjäll. I hårbotten finns mikrober och mikrobiomer, naturliga organismer som finns på huden. Om dessa hamnar i obalans kan mjäll uppstå. Med selenium DS och salicylsyra hjälper Dercos antibakteriella schampo till att rengöra och exfoliera huden och upprätthålla naturlig balans i hårbotten.

Kompletterande lösning för kliande hårbotten med psoriasis
Om du har psoriasis kan du behöva medicinsk hjälp och våran Dercos Technique PSOlution Shampoo är specifikt framtaget som ett komplement för att lugna hårbotten. Det lugnar omedelbart hårbotten och den stickande känslan minskar. Formulan innehåller 5 % karbamid (UREA) som har en lugnande och närande effekt på hårbotten, 2 % salicylsyra som är antibakteriell och rengörande, samt glycerin som återfuktar både hårbotten och hår. Använd schampot varje dag i två veckor för full effekt.

Välj en enkel lösning och låt Dercos lugna din kliande hårbotten, oavsett hudtyp eller tillstånd.

Relaterade produkter

PSOlution Schampo

PSOlution Schampo

Ultra Soothing Schampo till normalt/fett hår

Ultra Soothing Schampo till normalt/fett hår

Ultra Soothing Schampo till torrt hår

Ultra Soothing Schampo till torrt hår

go to top