OK

OK Cancel

Thank you

Close

Frigör hudens potential för att bibehålla ett ungdomligt utseende!

Liftactiv Collagen Specialist. Liftactiv Hyalu Mask. Liftactiv AOX 10-day skin cure. Använd dem tillsammans och du har en riktigt effektiv anti-agerutin. Läs vidare för att få veta varför!

Liftactiv Collagen Specialist är effektiv mot ålderstecken

När kollagenproduktionen minskar kan du få rynkor och slapp hud, och ansiktets konturer kan bli mindre definierade – huden visar tecken på åldrande helt enkelt. Den avancerade formulan i Liftactiv Collagen Specialist verkar effektivt mot alla typer av ålderstecken såsom rynkor och pigmentfläckar, förlust av spänst och en odefinierad ansiktskontur. Använd den dagligen och resultaten kommer att bli tydligare dag efter dag, vecka efter vecka.

Liftactiv Hyalu Mask: Kompensera för den naturliga förlusten av hyaluronsyra

Formulan kombinerar hyaluronsyra i både hög- och lågmolekylär form, som fungerar olika i hur de binder vätska och ger fyllighet. De högmolekylära formen ger effekt på hudens yttre lager genom att förstärka hudbarriärens funktion. absorberas fastare av huden och bidrar till att ge huden fasthet, och därmed en mer ungdomlig look. Medan den lågmolekylära formen absorberas fastare av huden och bidrar till att ge huden fasthet, och därmed en mer ungdomlig look.
Använd tre gånger i veckan och upplev en hud som är fastare, mjukare och mer spänstig efter fyra veckor.

Liftactiv AOX 10-day skin cure: Skäm bort dig själv med en antioxidantbehandling

En aktiv och hektisk livsstil kan resultera i oxidativ stress som visar sig på din hud. Samma sak gäller när det kommer till exponering för UV-strålning, föroreningar och dålig kost. Oxidativ stress kan göra att din hud känns trött och tråkig, men den kan också accelerera förlusten av kollagen och hyaluronsyra.


AOX 10-day skin cure innehåller en hög koncentration av antioxidanter som till exempel vitamin C som hjälper till att motverka oxidativ stress. Använd den i tio dagar och upplev hur din hud känns utvilad och får mer lyster.

Det här är din rutin

Om du vill behålla ett ungdomligt utseende finns det ingen enstegsrutin. Behoven blir mer komplexa med åldern och samma sak gäller för den optimala rutinen. Med den här hudvårdsrutinen i tre steg kommer du komma långt:

1. Använd Liftactiv Collagen Specialist morgon och kväll. En creme mot pigmentfläckar, brist på spänst, och andra ålderstecken som kan orsakas av kollagenförlust i huden.
2. Använd Liftactiv Hyalu Mask 1–3 gånger i veckan för att ge huden en ordentlig boost av hyaluronsyra.
3. Använd Liftactiv AOX 10-day skin cure under tio dagar i rad när din hud känns trist och trött för att få mer lyster och se piggare ut.

VICHY

Relaterade produkter

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

AOX 10 Dagars Hudvårdskur

( Recensioner 1 )

go to top