Fuktgivande serum, booster och ögonvård - Fukt fyllighet och lyster

Fugtgivende-serum,-booster-og-øjenpleje-fra-Vichy-new.jpg


Varje dag exponeras vår hud för flera faktorer som kan lämna spår.
Allt från långa dagar, sömnlösa nätter, bekymmer, fester, skratt, diskussioner och leenden till menstruation, solens UV-strålar, kyla, blåst, föroreningar och torrt klimat påverkar vår hud.
Med tiden kan det bidra till att små ålderstecken börjar visa sig, som fina linjer under ögonen och en hud som känns torr, trött och saknar lyster.

Börja dagen med välfuktad hud

Våra morgonrutiner är sammansatta för att förbereda oss på dagen på bästa sätt. Vi har alla våra helt egna morgonrutiner som ger oss den bästa starten. Och på samma sätt har vi också olika hudvårdsrutiner för vår hud, som passar bäst till våra individuella behov.

Beroende på om din hud visar tecken på åldrande, trötthet, akne eller om du fet eller torr hud, tar du dig an din hudvårdsrutin på ditt eget sätt. Det är dock en sak som alla hudtyper har gemensamt, och det är behovet för en daglig fuktgivande boost.

Därför har Vichy skapat en fuktgivande serie, Minéral 89, som är din dagliga fukt-booster och innehåller bland annat ett fuktserum. Minéral 89 består av effektiva formulas som hjälper dig att stärka huden och göra den motståndskraftigare mot de yttre faktorer vi möter varje dag.

Serien ägnar sig väl för både män och kvinnor som önskar fräscha upp huden och ge den lyster. Med Minéral 89 kan du ge din hud fukt och styrka redan från morgonen.


Vichy Minéral 89

Produkter berikade med hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy

Produkterna i Minéral 89-serien har aktiva ingredienser som tillför huden fukt och stärker hudens naturliga hudbarriär.
En av de aktiva ingredienserna är hyaluronsyra, som utöver sina fuktgivande egenskaper också förbättrar hudens fyllighet. Huden kommer framstå jämnare och slätare.

Därutöver innehåller hudvårdsserien vulkaniskt vatten från Vichy, som är rikt på 15 mineraler och effektivt stärker och balanserar huden.


Din hud förtjänar en daglig fuktboost

För en hektisk dag, hård träning eller en utekväll har du säkert dina egna rutiner och ritualer som förbereder dig på det som väntar.
Varför inte ge din hud samma uppmärksamhet med en boost som bevarar dess styrka, spänstighet och lyster?

Vichy Minéral 89 Booster

Vichy Minéral 89 Booster Serum är berikad med fuktgivande hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy, och hjälper med att stärka hudens barriärfunktion.
Denna booster har en hypoallergen formula och är parfymfri. Den kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar och med alla hudtyper, även känslig hud.

Minéral 89 Booster Serum har en ultralätt gelkonsistens som enkelt appliceras och snabbt tränger in i huden utan att lämna den fet. Du kan använda boostern på rengjord hud både morgon och kväll, och förbereda huden på efterföljande hudvård, till exempel med ett fuktgivande serum, en fuktkräm och solkräm.

Oavsett vilken hudvårdsrutin du har kommer denna booster stärka huden dagligen och kompensera för förlorad fukt.Synligt sundare hud med fuktgivande serum

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum

Vill du ge din hud extra uppmärksamhet kan du komplettera Minéral 89 Booster med Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum, som är ett regenererande och fuktgivande serum framtaget för försvagad och stressad hud.

Fuktserumet innehåller probiotiska fraktioner och niacinamid, och hjälper huden med att framstå som friskare. Redan efter första appliceringen kommer din hud kännas fuktad och lugnad. Efter fyra veckors användning kommer också bekymmersrynkor verka reducerade, hudens elasticitet förbättrad och huden kommer framstå som ungdomligare med förnyad glöd*.

Det fuktgivande serumet har en lätt och flytande konsistens som snabbt absorberas och ögonblickligen ger en fräsch känsla.


Ge huden runt ögonen extra omtanke

Vichy Minéral 89 Eyes

Huden under och runt våra ögon är fyra gånger tunnare än i resten av ansiktet. Den är mjuk, fin och känslig, men den avslöjar också vad vår hud behöver.
Fina linjer och tecken på uttorkning är ofta som tydligast på huden runt ögonen, och det är också där som de första tecknen på yttre påverkan blir synliga. Därför bör du ge detta område extra omtanke.

Med Vichy Minéral 89 Eyes blir huden omkring ögonen fuktig och får mer lyster, och du ser mer utvilad ut.
Den innehåller en kombination av hyaluronsyra och koffein som ger en perfekt start på dagen för dina ögon, och en fulländad avslutning på dagen när huden har varit exponerad för yttre faktorer. Dessutom har algextrakt en ljusnande påverkan runt ögonen.Fuktgivande omsorg för din hud

Minéral 89 Sheet Mask

Du känner kanske igen känslan av att till slut få sjunka ned i soffan efter en lång och hektisk dag? Med känslan av lugn inombords och vetskapen om att du bara får slappna av?

I de situationerna ska du vara extra uppmärksam både mot dig själv och din hud. Och vad är då bättre än en fuktgivande och revitaliserande ansiktsmask?
Minéral 89 Sheet Mask är perfekt när du har en lugn stund för dig själv och när din hud har behov för en omedelbar boost. Masken ger extra fukt som varar i upp till 24 timmar, samt stärker hudbarriären och ger en frisk lyster.VICHY – HÄNGIVEN TILL KUNSKAP OM FRISK HUD
*Användartest på 52 deltagare

Redaktionen

Relaterade produkter

MINERAL 89

Eyes

Ögonvård - Eye care

MINERAL 89

Sheet Mask

Booster - Daglig booster