OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hur gammal är din hud? Ta reda på vilken anti-agerutin som är rätt för dig

Liftactiv

Vi måste ändra vår hudvårdsrutin med tidens gång. När vi närmar oss 35-årsåldern har många av oss ett fullspäckat liv där vi ska hinna med jobb och barn på samma gång, och våra glädje- och sorgeämnen börjar synas i våra ansikten. Dessutom minskar produktionen av kollagen i huden. Tillsammans leder dessa faktorer till att vår hud för synliga ålderstecken – rynkor börjar framträda, vår hud förlorar fasthet, dess textur förändras, likväl som hudtonen. Sakta, men säkert, framträder tecken på åldrande.

De första ålderstecknen visar sig i våra ansikten. För vissa är de här tecknen svåra att acceptera, för andra matchar de hur de känner sig på insidan. Vissa kvinnor accepterar att deras hud åldras, medan andra föredrar att vårda den för att sakta tecknen på åldrande och för att bibehålla en ungdomlig lyster lite längre.

Skjut upp tecken på åldrande med Liftactiv Collagen Specialist
I 35-årsåldern börjar de första tecknen på åldrande att synas på den fina huden i våra ansikten. De flesta kvinnor i den här åldern lever hektiska liv, och har därför inte tid att prioritera att hitta hudvårdsprodukter som passar hudens förändrade behov. Därför är det viktigt för dem att kunna lita på att hudvårdsprodukterna fungerar som de ska.

Då är serien Vichy Liftactiv Collagen Specialist precis rätt val. Produkterna har effektiv anti-ageverkan och du ser direkta resultat på hud som börjar få rynkor, samtidigt som resultatet förbättras ännu mer gradvis under 1, 2, 4 och 8 veckors användning.   Serien består av tre produkter som alla bör vara en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Liftactiv Collagen Specialist är en avancerad och innovativ dagkräm som boostar förnyelsen av celler på hudytan och bekämpar tecken på åldrande som till exempel rynkor, förändringar i hudtonen och texturen. Den visar effekt genom att kompensera för de synliga effekterna av minskad kollagenproduktion med sina aktiva ingredienser som anti-agepeptider och Cg-vitamin. Från första användningen förbättrar den hudens fasthet, och med daglig användning kommer gradvisa förbättringar såsom minskade rynkor, förbättrad fasthet och reduktion av pigmentförändringar.

Om du är utomhus för det mesta, eller under dagar då du vet att du kommer att vara det, kan du med fördel använda Liftactiv Collagen Specialist SPF25 som dagkräm, för att hjälpa till att skydda din hud mot UVA- och UVB-strålar utan att kompromissa med din dagliga hudvårdsrutin.

tt väldigt effektivt komplement i serien är NYA Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-Ageing Ampuller som kommer i förpackningar av 10 eller 30 ampuller. Det är en innovativ produkt för att vårda ansiktet och består av endast tio ingredienser i en mycket effektiv kombination som reducerar både horisontella och vertikala rynkor, samt förbättrar hudens fasthet. Applicera serumet före din dagliga hudvårdsrutin genom att massera in det i ansiktet, halsen, dekolltaget och ögonområdet (undvik ögonlocken). Redan efter första användningen kommer din hud att kännas slätare, mjukare och skönare.

Ta hand om din åldrande hud med Liftactiv Supreme
Dem av oss som är över 40 är antagligen redan bekanta med rynkorna i våra ansikten. Vi kan ha haft dem ett tag, speciellt om vi inte har gjort någonting för att förebygga dem. Och de kommer att växa och bli fler, om vi inte gör något för att reducera dem.   Serien Liftactiv Supreme är till för oss som redan har rynkor och hud som saknar fasthet, och som vill ta hand om vår hud på det sätt som den förtjänar.

Som bas i din dagliga hudvårdsrutin ska du använda Liftactiv Supreme för antingen normal/kombinerad hud eller för torr hud, för att hjälpa till att minska rynkor och göra huden fastare. Den slätar ut huden och gör dina ansiktdrag mer framträdande och får dig att se fräschare ut. Och om du använder den varje dag kommer du att få färre synliga rynkor efter en månad.

För att ge din hud extra omvårdnad kan du börja din dagliga rutin med Liftactiv Supreme Serum 10 som är utvecklad för att förebygga tecken på åldrande genom att reducera rynkor, förbättra glöden och fastheten och ge huden en allmänn känsla av fräschhet. Serumet innehåller hyaluronsyra som är känt för att återuppbygga hudens volym, som annars försvinner med åldern.

För att hjälpa din hud att återhämta under natten ska du använda Liftactiv Supreme Night, en avancerad anti-rynkkräm som förändrar din hud, den blir slätare, fastare och får mer glöd. Krämen är testad och har bevisad effekt efter två veckors användning på synliga rynkor i pannan, mellan ögonen och vid sidan av ögonen, och är ännu mer effektiv om den används i en månad eller längre.

För den känsliga huden runt ögonen – från ögonbrynen och till rynkorna i ögonvrårna – kan du använda Liftactiv Supreme Eyes. Med ingredienser som rhamnose, koffein, adenosine, E-vitaminderivat, och thermalskt vatten från Vichy kommer huden runt dina ögon att bli återupplivad och återfuktad.

Vichy har alltså två serier från Liftactiv som är till för att motverka tecken på åldrande. Liftactiv Specialist är mer avancerad och är effektiv mot rynkor samt förbättrar hudtonen och hudens textur, medan den enklare serien Supreme fokuserar på rynkor, fyllighet och fasthet.

Förhoppningsvis hittar du den rätta för dig.
VICHY

Relaterade produkter

Uppstramande Nattcreme till alla hudtyper  <br />

Uppstramande Nattcreme till alla hudtyper

( Recensioner 3 )

Collagen Specialist SPF25

Collagen Specialist SPF25

go to top