IDÉAL SOLEIL Face Mist - solkrämen du kan spraya över din sminkning

Du känner säkert igen dig. Du har gjort dig i ordning och den nylagda makeupen sitter perfekt. Det är gassande sol ute och inte ett moln på himlen - och så slår det dig: du har glömt solkrämen. Du ska träffa dina väninnor uteserveringen om bara tio minuter, så du hinner inte göra om sminkningen. Och även om din BB kräm har en SPF vet du ju att den inte räcker för att skydda dig mot solens strålar hela dagen. Hur löser vi detta? Här förklarar leVICHYmag varför alla borde lägga till IDÉAL SOLEIL Face Mist på sommarens must have-lista.

Sommar och spontanitet har onekligen en love affair. På sommaren vet man aldrig riktigt vart dagen tar en: när solen skiner dröjer det ofta inte länge innan någon ringer och vipps åker picknickkorgen fram och dagen spenderas i parken, på båten, eller på uteserverings bästa solspot. Och vi bara älskar det! Men trots att vi inte vill något hellre än att solen ska skina dag in och dag ut är solsken ändå ett hot mot vår carpe diem-livsstil under sommarmånaderna. Om vi vill njuta av solen och dagen till fullo får vi inte glömma att ha respekt för solens UVA- och UVB-strålning och dess skadliga konsekvenser. Därför är det väldigt viktigt att vi skyddar oss ordentligt.

Visst, en hel del kan vi skydda med vår nya chica maxi-klänning och en jeansjacka. Men ansiktet behöver mer. En dag på stranden utan smink är det en barnlek att ha solkrämen nära till hands och bättra på ansiktets skydd regelbundet. Men vi som har tänkt oss att njuta av solen i storstäder i sommar behöver något extra, så att varken vår spontana livsstil eller vår snygga sminkning behöver bli lidande. Nylanserade VICHYs IDÉAL SOLEIL Face Mist är en uppfriskande och fuktgivande solmist med högt skydd som du faktiskt kan spraya över din sminkning!

För bäst skydd mot solens skadliga strålar rekommenderar Cancerfonden att man använder ett vattenfast solskyddsmedel med minst SPF 30 som ska skydda både mot UVA- och UVB-strålning. IDÉAL SOLEIL Face Mist uppfyller samtliga kriterier och erbjuder dessutom betryggande SPF 50. Som bonus är det lätt att upprepa appliceringen under dagen, vilket även Cancerfonden rekommenderar att man gör. IDÉAL SOLEIL Face Mist har dessutom en behållare som är nätt i storleken och väger väldigt lite, och är därför med sina 75 ml lika lätt att ha med i axelväskan och clutchen som i picknickkorgen eller weekendbagen för getaways till Barcelona eller New York.  

IDÉAL SOLEIL Face Mist skakas väl innan användning och ger efter en enkel och snabb applicering en osynlig finish utan vita märken. Slut ögonen och spraya 15 cm från ansiktet med stängd mun för en perfekt solskydds-quick fix för oss storstadskvinnor on the go. Lyxen att kunna bättra på vårt solskydd hela dagen utan att makeupen fördärvas påverkas är något vi på leVICHymag minst sagt ser fram emot. IDÉAL SOLEIL Face Mist passar dessutom till känslig hud och med hjälp av dess innehåll av thermalskt källvatten från VICHY känns huden behaglig och fräsch efter appliceringen.

Vi på leVICHYmag önskar dig en solig och bekymmerslös sommar i din favoritmetropol!

Redaktionen

Mest läst

Njut av solen och fortsätt vara skyddad!

Solen gör oss lyckligare och vi känner oss mer attraktiva med en härlig sommarbränna. Vi behöver solljuset för att må bra och många fördelar kommer med det - men tyvärr också UV-strålar.

Läs mer

Soliga skidbackar

Du vet den där känslan av att vakna upp till en dag perfekt för skidåkning? Klarblå himmel, strålande sol och 15 cm nysnö som har fallit under natten.

Läs mer

Är din hud skyddad på stranden?

I Sverige har vi tur! På sommaren kan vi njuta av långa dagar på stranden och lyssna på det avslappnande och fridfulla ljudet från vågorna. Allting tack vare vår långa kustlinje och våra nordliga färskvattensjöar. Men visste du att till exempel sand, vind, vatten, och salt är faktorer som kan försvaga ditt solskydd?

Läs mer