OK

OK Cancel

Thank you

Close

Låt inte svett stoppa dig

Deodorant

Att svettas är bra för kroppen och vår hälsa. För vissa människor som svettas extra mycket kan det dock bli obekvämt och jobbigt. Med den här deodoranten får alla en chans att ta tillbaka sina armhålor.Låt oss bara säga det en gång för alla: att svettas är bra. Svett är en helt naturlig och nödvändig kroppsmekanism för att hålla en hälsosam och stabil kroppstemperatur. Om din kropp blir för varm börjar den svettas och gör sig på så sätt av med överflödig värme. Det finns ingenting pinsamt med att svettas – alla kroppar gör det.

Det som dock ger svett dåligt rykte är lukten*. Men svett i sig självt är faktiskt doftlöst. Det är när svetten kommer i kontakt med bakterier på huden och börjar brytas ner till syror som den distinkta lukten skapas. Den här processen är också naturlig, men den kan vara ett plågoris – därför är vi tacksamma för antiperspiranta deodoranter.

Låt antiperspiranter göra sitt jobb
Antiperspirant deodorant fungerar genom att minska produktionen av svett och genom att minska lukten, medan deodoranter som inte är antiperspiranta bara neutraliserar otrevlig lukt utan att stoppa svettproduktionen – som då lämnar blöta märken i armhålorna.

Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H** är en antiperspirant deodorant med en långtidsverkande effekt mot kraftiga svettningar. Den är till för alla, både män och kvinnor, som generellt svettas mycket eller som plötsligt svettas under dagen eller natten. Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H passar känslig hud och lämnar huden fräsch och mjuk utan vita märken eller obehag, samtidigt som den håller dig svettfri hela dagen.

Ta tillbaka dina armhålor
Onormala och överdrivna svettningar, också refererade till som Hyperhidrosis, är vanligare än många av oss tror. Hyperhidrosis är ett medincinskt tillstånd som karaktäriseras av en så stor svettproduktion att det kan kännas socialt obekvämt. Det är beräknat att upp till 5,5 % av befolkningen i den västliga världen lever med detta tillstånd***. Även om detta inte är någonting som kan botas så är ett bra hjälpmedel rätt antiperspiranta deodorant. Vi föreslår Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48H för långvarigt skydd mot kraftiga svettningar. Om du känner dig osäker eller orolig, konsultera alltid en läkare eller dermatolog.

VICHY

*Tove Agner, speciallæge fra sundhet.dk: Sved. 19.08.2019. **Instrumental test, 30 volunteers. *** Klinisk Vejledning fra Dansk Dermatologisk Selskab: Klinisk vejledning for udredning og behandling af hyperhidrose. 2018.

Relaterade produkter

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48h

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48h

( Recensioner 16 )

Antiperspirant Roll-on 48h

Antiperspirant Roll-on 48h

( Recensioner 12 )

Mild Antiperspirant Roll-on 48h - Till känslig hud

Mild Antiperspirant Roll-on 48h - Till känslig hud

Beauty Deodorant 48h Antiperspirant

Beauty Deodorant 48h Antiperspirant

( Recensioner 1 )

go to top