Så återfuktar du din hud med Aqualia Thermal

Aqualia Products

Känns din hud spänd vid varmt, blåsigt eller kallt väder? Eller efter en lång, varm dusch? Det är viktigt att hålla din hud återfuktad om du vill att den ska vara mjuk, fyllig och fräsch från morgon till kväll. I motsats till torr hud är uttorkad hud ett temporärt tillstånd som kan behandlas. Dock kan det vara svårt att välja då det finns en uppsjö av valmöjligheter. Är en gel, creme eller ett serum det bästa för dig - och är det inte tillräckligt att dricka vatten? Läs vidare och ta reda på vad du behöver och hur Aqualia kan hjälpa din hud att släcka törsten.

Vad är VICHY Aqualia?

Om hudens fuktnivå hamnar i obalans kan du uppleva att du behöver kämpa mot spänd, uttorkad hud som känns obekväm. Den goda nyheten är att det finns massor du kan göra åt det – och att VICHY Aqualia kan hjälpa dig. Aqualia Thermal är VICHY's serie av fuktgivande hudvård som inkluderar ansiktscreme, ansiktsserum och ögoncreme. Aqualia Thermal har utvecklats för att passa alla hudtyper, även för känslig hud och förser din hud med fukt i upp till 48 timmar, samt är baserad på ingredienser med naturligt utrsprung. Vilken produkt från Aqualia Thermal du väljer beror på din hudtyp och din livsstil.

Basen

Den nya och förbättrade Aqualia Light Cream och Rich Cream är bra utgångspunkter för återfuktning. De kommer i en lättare version för normal hud och en fetare version för torr och väldigt torr hud. Om du är osäker på din hudtyp, fråga på ditt lokala apotek.


Ansiktscremen motverkar förlusten av fukt genom att återfukta din hud med en intensiv och långverkande daglig formula som inspirerats av isotonisk återfuktning. Båda cremerna innehåller vatten, mineraler och socker – alla ingredienser som din hud förlorar när den blir uttorkad. 97 % av ingredienserna har ett naturligt ursprung. Cremerna har också berikats med mineralsalter, naturlig Hyaluronsyra och växtsocker mannose.


Den feta cremen har en krämig konsistens som tillfredsställer hudens näringsbehov. Den lätta cremen har en luftigare känsla och textur som gör huden mjuk och len i upp till 48 timmar.

För blandad hud

En nyhet i Aqualia Thermal-serien är gelcremen. Den består till 97 % av naturliga ingredienser och är speciellt anpassad till att återfukta blandad hud med den fräscha känslan från en gel. Emulsionen får din hud att kännas uppfriskad och sammetslik – och strålande av välmående. Ett perfekt val för blandad hud!

För atleter och och för dig som gillar utomhusliv

Om du tillbringar mycket tid utomhus i din vardag, kanske på jobbet, hemma eller när du tränar, är Aqualia Thermal ansiktsserum ett bra komplement till Aqualia Thermal ansiktscreme om du vill hålla din hud återfuktad och strålande. Både sol, vind och kyla kan ha stor inverkan på dina fuktnivåer, så det är viktigt att du förbereder dig redan på morgonen. Att dricka vatten är nämligen inte alltid tillräckligt! Serumet komplementerar ansiktscremen och tränger in i huden något snabbare på grund av den tunnare konsistensen. Den hjälper också till att stärka hudens barriärer, något som är nödvändigt för att huden ska kunna behålla fukten och för att undvika transepidermal vätskeförlust – alltså den vätska som du förlorar naturligt varje dag. När du är utomhus behöver du bevara så mycket vätska som möjligt, vilket serumet hjälper dig med.

För en snabb lösning

Om du någon gång har upplevt stunder av extrem uttorkning med en obekväm och stram känsla i huden är Quenching Mineral Mask ett utmärkt komplement till Aqualia-serien eftersom den ger resultat inom 5 minuter. Masken är också perfekt att ta med sig på sommar- och vintersemestern då höga och låga temperaturer kan ha en stark påverkan på huden.


Och om du en dag känner att din huds fuktnivå sjunker plötsligt är Minéral 89 booster också en bra produkt att ha i handväskan för att få en ögonblicklig fräsch känsla.


Glöm inte heller att 8 glas vatten (eller fler om du är aktiv eller väldigt varm) är ett utmärkt sätt att minska uttorkning på också.


Hitta din Aqualia här eller fråga din lokala återförsäljare av VICHY eller ditt närmaste apotek.

Lycka till, VICHY

Redaktionen

Tagg:

Relaterade produkter

AQUALIA THERMAL

Rehydrating Cream - Gel

Dagcreme - Dagcreme till normal / kombinerad hud

AQUALIA THERMAL

Rehydrating Cream - Rich

Dagcreme - Vård till torr/mycket torr hud

Hydrates dry skin for 48 hours. 97% naturally-derived formula with Hyaluronic Acid.

Mest läst