OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solskyddsfaktor för alla hudbehov

UV Age

UVA åldrar, UVB bränner. Ändå längtar vi alla efter att få känna solen i ansiktet. Med serien Vichy Capital Soleil kan du både njuta av att få i dig vitamin D och få skydd mot A- eller B-strålar. Våra två NYA produkter, Capital Soleil UV-Age Daily och Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF50+, gör dessutom serien ännu mer mångsidig. Här kommer en djupdykning i produkterna.

En för varje hudbehov

Vichy Capital Soleil är vår serie av solskydd för dina behov och önskemål, utvecklade för känslig hud och med sensoriska konsistenser. Produkter från Vichy rekommenderas av dermatologer. Alla erbjuder ett bredspektrat skydd mot UVA- och UVB-strålar. I serien finns det en produkt för varje behov – från den som får plats i din ficka, till en för barn, till återfuktande vatten och aftersun-lotion. Det borde alltså inte vara allt för svårt att hitta din perfekta match.

Från vår synvinkel finns det alltså ingen ursäkt för att inte skydda din hud från solens strålar – varje dag.

Solskyddsfaktor och anti-age i ett

... Ja, varje dag! Till och med här uppe i norr. Fler än 80%* av hudens ålderstecken orsakas av UV-strålning och föroreningar, det som vi kallar för exposoma fotoåldrande faktorer. UVB-strålar förekommer framförallt på sommaren, medan UVA-strålar förekommer året runt, till och med molniga dagar, och de har en bestående påverkan på hudens åldrande.

Med detta i åtanke har vi utvecklat NYA Capital Soleil UV-Age Daily. Den är anti-fotoåldrade med ultralätt textur och en osynlig finish. I NYA Capital Soleil UV-Age Daily får du en kräm du kan använda dagligen som skyddar mot ålderstecken och ett bredspektrat solskydd i en och samma innovativa formula.

NYA Capital Soleil UV-Age Daily är laddad med de aktiva ingredienserna niacinamid, peptider, probiotiska fraktioner och vulkaniskt vatten från Vichy.

Niacinamid, också kallat vitamin B3, hjälper till att bekæmpe pigmentfläckar. Peptider ger en slätar hud. Tillsammans stärker probiotiska fraktioner och vulkaniskt vatten från Vichy, rikt på 15 essentiella mineraler, hudbarriären.

Denna innovativa formula skyddar huden i ditt ansikte från solens strålar, varje dag.

Skydda din hud mer hållbart

Under sommaren behöver din hud extra skydd mot de starka UVB-strålarna. Inte bara när du åker utomlands, utan också när du är på semester här i Norden.

I år kommer många av oss att välja att njuta av stränder, parker, skogar, solen och naturen i våra egna länder. Vi kan ta det lugnt och glömma vardagens måsten. Men en sak vi inte får glömma är att solen alltid är närvarande – och att den jobbar som hårdast när vi slappnar av som mest.

Medan vi är på stranden bör vi dock inte bara skydda oss själva från den nordiska sommarsolens UV-strålar, utan vi bör också göra vad vi kan för att värna om det marina livet.

Därför har vi utvecklat NYA Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF50+ för ansikte och kropp. Denna sollotion är tillverkad med respekt för det marina livet** med en mer hållbar formula och förpackning. Förpackningen är tillverkad med 45 % mindre plast i jämförelse med liknande förpackningar. Och basen i formulan är tillverkad av fler biologiskt nedbrytbara ingredienser. Förutom detta innehåller den hyaluronsyra och glycerin, som återfuktar huden i upp till 24 timmar, samt sheasmör för en mjukare hud.

Nu är du redo för att njuta av solen mot huden – så ut och ha kul!

VICHY


*Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.

**Jämfört med en liknande plasttub. Hela formulan inklusive solskyddsfilter är 71 % biologiskt nedbrytbar enligt OECD 301 eller motsvarande ISO-test.​

Relaterade produkter

Solar Eco-Designed Milk SPF 50+

Solar Eco-Designed Milk SPF 50+

go to top