Hitta det bästa anti-age serumet

Ett anti-age serum är särskilt framtaget för att bevara ungdomlig fasthet hos hud med ålderstecken. Ett anti-age serum innehåller ofta en hög koncentration av aktiva ingredienser som minskar ålderstecken, reducerar fina linjer och lämnar huden jämnare, lenare och välfuktad.

I Vichys sortiment hittar du flera anti-age serum utvecklade för att ge huden fyllighet, vitalitet, lyster och fukt.

läs artikeln

Ett lugnande schampo mot mjäll och kliande i hårbotten

läs artikeln

När ska man börja använda anti age serum och andre anti age hudvårdsprodukter?

läs artikeln

Senaste nyheterna

Hud & Skönhet

Mina egna bästa råd – vad som spelat störst roll för mig

Jag är nog på andra sidan, jag börjar tro att det kanske är sant, att klimakteriet är den nya våren. För så säger man i vissa delar av Asien. Det känns faktiskt som jag landat i ett lugn. Både själsligt och fysiskt. Den duktiga flickan med för mycket inre stress och press är inte längre så påtaglig.

Läs mer

Hud & Skönhet

Vad skiljer kvinnor och män

Många frågar sig om mannen går igenom ett klimakterium, eller ej. Vi kan konstatera att det i alla fall inte är lika dramatiskt som det är för oss kvinnor.

Läs mer

Hud & Skönhet

Anti-aging i flytande form

Neovadiol, vikten av serum för anti-ageing. Förklaring till post- perimenopaus och vilka produkter som gör vad för vem.

Läs mer

Hud & Skönhet

Livsstil – vilka delar spelar roll för din hälsa

Hälsa – vad är det egentligen? En hälsosam livsstil, en hållbar och sund inställning till livet med balans mellan de ingredienser som ger energi, lust och glädje. Det är en underbar tanke att det är så vi alla ska leva och känna. Men är det det som är hälsa? Och vad är en bra och hållbar livsstil?

Läs mer

Hud & Skönhet

Varför vi behöver tala om klimakteriet

Min önskan är att vi som går igenom klimakteriet idag vågar och orkar stå upp för att det är en helt normal process som alla kvinnor som har förmånen att leva tillräckligt läge ska gå igenom.

Läs mer

Fler nyheter

EXPOSOME och huden

Att förstå exposomet

Alla miljöfaktorer, till exempel stress och kost, som en individ exponeras för och som kan ha en effekt på huden och allmänhälsan.