HÅRBALSAM

Rutinmässig borstning och kemiska färgbehandlingar kan göra håret skört och öka risken för håravfall. Vichys hårbalsam för skadat hår från Dercos-serien är fyllt med viktiga aktiva ingredienser som aminexil, vitamin B5 och B6. Det är framtaget för att förbättra känsligt hår och minska tovor, så att håret känns återfuktat, lent, hälsosamt och blankt.

Vanliga frågor
Om HÅRBALSAM

Fråga 1: Kan man låta balsamet sitta kvar i håret?

Ja, men bara om det är klassificerat som ett leave in-balsam. Denna typ av balsam appliceras i handdukstorkat hår precis innan du stylar det. Till skillnad från vanliga balsam som måste sköljas ur ett par minuter efter appliceringen, ger leave in-balsam extra fukt, vårdar skadat hår och hjälper till att reda ut håret.

Fråga 2: Är balsam bra för håret?

Om ditt hår är torrt, skadat eller svårt att reda ut kan du använda ett balsam som återför fukt till håret och gör dem mjuka och glansiga. Även friskt hår behöver balsam eftersom vissa schampon, stylingprodukter eller luftföroreningar kan göra håret skört och sprött och därmed känsligare för yttre skador.

Fråga 3: Vad gör balsam med håret?

Balsam är steg två när du tvättar håret. Schampo är särskilt utformat för att avlägsna svett, döda hudceller och hårprodukter, medan balsam gör håret mjukare, lättare att hantera och att reda ut. Det skyddar också hårstråna från att skadas.