VARUMARKET

DEDIKERAD TILL VETENSKAPEN OM EN HÄLSOSAM HUD

Main-title Brand

VICHY SKAPAR SPECIALISERADE LÖSNINGAR, SOM GER STYRKA TILL KVINNOR OCH MÄN UNDER ALLA STEG I LIVET FÖR ATT MAXIMERA HUDENS SYNLIGA HÄLSOTECKEN.

VICHY REKOMMENDERAS AV DERMATOLOGER

Vichy rekommenderas av 50 000 hudläkare världen över. Vi är experter på anti-ageing- och hårvårdslösningar. Grunden i våra formuleringar är Vichy vulkaniskt vatten, rik på mineraler, kombinerad med dokumenterade aktiva ingredienser för optimal effektivitet.

PIONJÄR INOM EXPOSOMFORSKNINGEN

Exponering är den vetenskapliga förklaringen till hur människors liv påverkar huden. Den tar hänsyn till de inre och yttre faktorer som påverkar hudens biologiska funktioner. Det finns tre huvudsakliga exponeringsfaktorer: miljöfaktorer, t.ex.

TILLHANDAHÅLLA LÖSNINGAR SOM ÄR ANPASSADE TILL VARJE DEL AV LIVET

Vichys mission är att leverera lösningar för alla, kvinnor och män, oavsett deras hud- och hårbehov i alla åldrar från puberteten till klimakteriet.

DOKUMENTERADE AKTIVA INGREDIENSER

Exposomet är den vetenskapliga förklaringen till hur människors liv påverkar huden. Den tar hänsyn till de inre och yttre faktorer som påverkar hudens biologiska funktioner. Det finns tre huvudsakliga exposomfaktorer: miljöfaktorer, såsom UV-exponering, klimatförändringar och föroreningar, livsstilsrelaterade faktorer, såsom stress, kost eller sömnbrist samt hormonella variationer som sker under hela livet. Miljö, livsstil, hormoner, det är deras kumulativa och sammankopplade inverkan som hjälper Vichy att avkoda och förutse hudens föränderliga behov i varje livsskede.