KRÄMER OCH FUKTIGHETSKRÄMER FÖR ANSIKTET

Runt 40-års åldern så accelererar den naturliga åldringsprocessen på grund av kollagenförlust och minskning av hyaluronsyran. Yttre faktorer som föroreningar, UV-exponering, klimatförändringar och miljöförstöring försämrar hudens kvalitet. Liftactiv serum och ansiktskrämer är formulerade med aktiva ingredienser som C-vitamin och pro-kollagen-peptider som hjälper till att boosta cellförnyelse och bekämpa åldringstecken orsakade av kollagenförlust.

 • Vanliga frågor
  Om KRÄMER OCH FUKTIGHETSKRÄMER FÖR ANSIKTET

  Fråga 1: Hur applicerar man ansiktskräm?

  Applicera fuktighetskrämen för ansiktet på fuktig hud så att fukten stannar kvar. Pumpa lite av produkten på baksidan av handen och dutta över hela ansiktet med ringfingret. Massera försiktigt ansiktet och glöm inte halsen, T-zonen och området under ögonen.

  Fråga 2: Går ansiktskräm ut i datum?

  Ja, ansiktskrämer har en hållbarhetstid och utgångsdatumet är tydligt angivet på produkten. Det är bäst att använda din fuktighetskräm för ansiktet före utgångsdatumet eftersom den är mindre effektiv efter det.

  Fråga 3: Hur ofta ska man rengöra ansiktet?

  Vi rekommenderar att använda en ansiktskräm två gånger om dagen: En gång p morgonen och en gång på kvällen, innan du går och lägger dig, så att huden återfuktas 24 timmar om dygnet.