SHAMPON MJÄLL

Oavsett om det beror på en jästsvamp eller en kortare cykel för huden i hårbotten att förnyas, orsakar mjäll att det kliar i hårbotten och att huden lossnar i stora, oljiga hudflagor som syns. Dercos schampo är utformat med aktiva och hypoallergena ingredienser som selen, salicylsyra, ceramider och mentol, det är det bästa schampot mot mjäll, som reducerar obehag och synligt mjäll redan efter första användningen.

Vanliga frågor
Om MJÄLL

F1: HUR FUNGERAR SCHAMPO MOT MJÄLL?

Schampon mot mjäll är fulla av aktiva ingredienser som verkar mot olika bakomliggande orsaker till mjäll: Salicylsyra som hjälper till att ta bort döda hudceller från hårbotten, selen som gör tillväxten av hudceller i hårbotten långsammare och mentol som renar. Låt schampot sitta kvar i några minuter innan du sköljer, så att ingredienserna hinner utsöndras och verka ordentligt.

F2: HUR OFTA SKA JAG ANVÄNDA SCHAMPO MOT MJÄLL?

Ett schampo mot mjäll kan ersätta ditt vanliga schampo, så du kan använda det varje gång du tvättar håret. Undvik dock att använda det varje dag, eftersom överdrivet tvättande kan orsaka irritation och ge upphov till mer mjäll. När du har mjället under kontroll kan du använda mindre av schampot mot mjäll och variera med ett vanligt Vichy-schampo.

F3: HUR LÅNG TID TAR DET FÖR MJÄLLSCHAMPO ATT VERKA?

Tydliga förbättringar märks efter en eller två tvättar. Med tanke på att varje hårbotten är unik och reagerar olika på de aktiva ingredienserna kan det ta upp till 1–2 två veckor för vissa personer att se några förbättringar. Efter 4 veckors användning ska du ha full kontroll över mjället.