ANSIKTSRENGÖRING OCH ANSIKTSVATTEN

Att rengöra huden från föroreningar, makeup och döda hudceller är ett måste för att behålla kontrollen över huden och få en fräsch och hälsosam hy utan orenheter, pormaskar och tilltäppta porer. Normaderms ansiktsrengöringar innehåller noga utvalda ingredienser så som salicylsyra och zink som rengör på djupet utan att torka ut huden.

Vanliga frågor
Om ANSIKTSRENGÖRING OCH ANSIKTSVATTEN

FRÅGA 1: Hur ofta ska man rengöra ansiktet?

Den magiska siffran är: 2. En gång på morgonen för att avlägsna döda hudceller som har bildats under natten efter hudens förnyelse och en gång innan du går och lägger dig för att avlägsna orenheter som har tillkommit under dagen. Använd Vichys ansiktsrengöring och ansiktsvatten för att få ett perfekt resultat.

FRÅGA 2: Vilken funktion har ansiktsvatten?

Ett ansiktsvatten är utformat för att avlägsna rester av makeup och orenheter för att rengöra huden så att den känns fräsch. Den är utformad utan alkohol och innehåller glycerin för en återfuktande effekt, vilket gör att huden blir ren, mjuk och uppfräschad.

FRÅGA 3: Hur använder man ansiktsvatten?

Ett ansiktsvatten appliceras efter rengöring på torr hud i ansiktet och på ögonen med en bomullsrondell. Det är inte nödvändigt att skölja bort produkten.