HÅRINPACKNINGAR

Externa och interna faktorer, så kallade exposomefaktorer, kan torka ut och skada håret. För att bekämpa torrt hår och torr hårbotten har Dercos hårinpackning för skadat hår utformats med en unik kombination av naturliga, stärkande näringsämnen som pracaxiolja som är rik på omegafetter och quinoafröextrakt för att dämpa torrt och skadat hår och för att ge håret en silkeslen och mjuk känsla.

Vanliga frågor
Om HÅRINPACKNINGAR

F1: HUR ANVÄNDER JAG HÅRINPACKNING?

Applicera en generös mängd av produkten, till exempel Nutri Protein Mask, i längderna på ditt rena och tvättade hår. Massera in, låt den sitta i några minuter och skölj noga. Vid kontakt med ögonen ska du skölja omedelbart och noggrant.

F2: VAD GÖR EN HÅRINPACKNING?

Hårinpackningar för skadat och torrt hår, till exempel Vichys Nutri-Repair, gör håret starkare, glansigare och mjukare. Eftersom de är berikade med växtoljor ger de näring åt håret och reparerar hårfibrerna, vilket ger ett långvarigt resultat och ett vackert, friskt hår. Tack vare den krämiga konsistensen och den lätta doften blir även appliceringen en härlig upplevelse.

F3: HUR OFTA SKA JAG ANVÄNDA HÅRINPACKNING?

För maximal effekt använder du inpackningen två gånger i veckan i handdukstorkat hår och upp till tre gånger i veckan i 4–6 veckor för en intensivare behandling.