MICELLÄR VATTEN

Micellärt vatten är en multifunktionell formula som rengör huden, avlägsnar makeup, lugnar och stärker huden i ett enda steg. Vichys Pureté Thermal micellärt vatten har en uppfriskande vattenliknande konsistens med lugnande egenskaper som passar känslig hud för att varsamt och effektivt avlägsna både orenheter och makeup utan att orsaka stramhet och obehag, samtidigt som det stimulerar hudens förnyelseprocesser.

Vanliga frågor
Om MICELLÄR VATTEN

Fråga 1: Vad är micellärt vatten?

Micellärt vatten rengör huden, avlägsnar makeup och lugnar i ett enda steg och man ska inte gnugga eller skölja efteråt, detta hjälper till att hålla hudbarriären stark och frisk. Micellärt rengöringsvatten från Vichy avlägsnar försiktigt och effektivt orenheter så att huden känns återfuktad och lugnad.

Fråga 2: Hur använder man micellärt vatten?

Applicera micellärt vatten med en bomullsrondell över det torra ansiktet och på ögonlocken. Man ska inte skölja efteråt.

Fråga 3: Är micellärt vatten ett ansiktsvatten?

Ja. Micellärt vatten är en hudvårdsprodukt för flera användningsområden som består av filtrerat vatten och miceller. Den kan användas som ansiktsvatten för att fräscha upp huden.