HÅRKURER

För att bekämpa håravfall som beror på olika faktorer som hormonell obalans, väder eller åldrande har Vichy utvecklat en hypoallergen produkt mot håravfall med aktiva ingredienser som aminexil för att stärka roten i hårbotten, SP94 för att stimulera hårets och hårbottens motståndskraft, arginin och koffein för att stimulera mikrocirkulationen. Dercos hårkurer mot håravfall innehåller en effektiv formula som hjälper till att balansera och återskapa en friskare hårbotten för att bromsa håravfall, oavsett orsaken till detta.

Vanliga frågor
Om HÅRKURER

Fråga 1: Vad menas med hårkur?

Hårkurer avser i allmänhet alla typer av metoder för att hantera vanliga hårrelaterade problem som håravfall, torrhet, mjäll, frissigt hår, tunt hår och så vidare. Hårkurerna varierar beroende på vilket problem du lider av eftersom det krävs olika ingredienser och komponenter för att hantera dem.

Fråga 2: Hur ofta ska jag använda hårkurer?

Det beror på hårets karaktär och skick. Om håret är friskt kan du använda en hårkur en gång i veckan, men om håret är skadat, torrt, fett eller tunt kan du öka till tre gånger i veckan med en djupverkande hårkur.

Fråga 3: Hur vårdar man håret hemma?

Vichy erbjuder branschledande hårkurer som du kan använda hemma. Varje produkt rekommenderas av dermatologer och är utformad för att passa även den känsligaste hårbotten och ger ditt hår den vård det behöver.