ANSIKTSMASKER

Vatten är det element som gör huden starkare mot yttre och inre angrepp, och det är vattnet som ger huden lyster. Att regelbundet använda en återfuktande ansiktsmask som Vichys Aqualia renar, lugnar och dämpar uttorkad hud så att den ser fräsch och återställd ut.

Vanliga frågor
Om ANSIKTSMASKER

FRÅGA 1: Hur applicerar man en ansiktsmask?

Applicera ett tunt lager av en ansiktsmask från Vichy som är inriktad på just ditt hudproblem på ett rent ansikte och låt torka i 3-5 minuter. Undvik området runt ögonen och skölj noggrant med vatten. För maximal effektivitet ska du välja en multimask som rengör porerna, ger en mild exfoliering och en dos återfuktning på en och samma gång.

FRÅGA 2: Kan man använda en återfuktande ansiktsmask efter en peeling?

Ja. Att applicera en återfuktande ansiktsmask efter exfoliering är en utmärkt idé. Efter en exfoliering har huden rensats från döda hudceller och är redo att absorbera ingredienserna i ansiktsmasken, vilket gör den ännu mer effektiv.

FRÅGA 3: Ska jag använda en återfuktande ansiktsmask på natten?

Att sova med en återfuktande ansiktsmask kan vara mycket välgörande för huden. Välj en mask som har utformats för att verka över natten som Slow Âge Night Fresh Cream & Mask, Vichys första nattvårdsprodukt med flera användningsområden som bekämpar tecken på dagligt åldrande, den hjälper till att återställa och vitalisera huden som omedelbart känns återfuktad, mjuk och len.