ANSIKTSSERUM KLIMAKTERIET

Hud i övergångsåldern får rynkor, förlorar sin spänst och blir slappare på grund av stora hormonella förändringar. För att hantera dessa specifika hudproblem i den här fasen av en kvinnas liv har Vichys experter tagit fram det bästa ansiktsserumet för klimakteriet: Mineral 89, Liftactiv och Neovadiol ansiktsserum är laddade med hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter för att återaktivera 5 av hudens naturliga processer under klimakteriet.

Vanliga frågor
Om KLIMAKTERIET

FRÅGA 1: Orsakar klimakteriet torr hud i ansiktet?

Innan klimakteriet och klimakteriet orsakar omfattande förändringar i kvinnans kropp, exempelvis minskade nivåer av östrogen, ett protein som stimulerar produktionen av kollagen och lipider (fetter) som gör huden slätare. Detta leder till att huden blir torr, särskilt i ansiktet där huden är tunnare och fortsätter att bli tunnare med åldern.

FRÅGA 2: Vilket är det bästa ansiktsserumet för personer över 50?

Neovadiol Meno 5 BI-serum är utformad med proxylane, glykolsyra, omega 6-9, vitamin B3 - CG - E, produkten återaktiverar hudens 5 naturliga processer under klimakteriet med en hypoallergen formula som minskar slapp hud, rynkor, åldersfläckar och boostar hudens lyster.

Fråga 3: Kan klimakteriet ge mörka fläckar i ansiktet?

Ja, mörka fläckar, även kallade melasma, är en pigmentförändring på kinderna, överläppen och pannan som orsakas av en kombination av hormonella förändringar och solexponering. Att applicera en återfuktande solcreme varje dag kan förebygga fotoåldrande hud.