ANSIKTSSERUM TORRHET

Från tjugoårsåldern minskar mängden hyaluronsyra i överhuden successivt, vilken är en viktig förutsättning för hudens förnyelse och återfuktning. Mineral 89 ansiktsserum för torr hud boostar och kompenserar bristen på återfuktning tack vare en näringsgivande formula berikad med probiotiska beståndsdelar, niacinamid, vitaminer med antioxidanter och Vichy vulkaniskt mineraliserande vatten som lugnar, återuppbygger och skyddar huden mot dagliga angrepp på djupet.

Vanliga frågor
Om TORRHET

Fråga 1: Hur använder man Vitamin C Serum i ansiktet på natten?

Innan du går och lägger dig, häll 4 till 5 droppar Vitamin C Serum i den rengjorda handflatan. Applicera med fingertopparna på ren, torr hud och undvik området runt ögonen. Låt det verka i en liten stund och applicera sedan din dagliga fuktighetscreme.

Fråga 2: Hur använder man ansiktsserum för torr hud?

Tvätta ansiktet och klappa det torrt. Applicera ett ansiktsserum som är inriktat på just ditt hudproblem. Lägg lite av produkten i den rengjorda handflatan och applicera sedan med fingertopparna i ansiktet. Vänta några minuter tills serumet har torkat in.

Fråga 3: Vilka ingredienser bör finnas i ansiktsserum för torr hud?

En hög koncentration av ren C-vitamin, E-vitamin, fragmenterad hyaluronsyra och Vichy vulkaniskt vatten är bioaktiva ämnen som effektivt bekämpar torrhet på djupet.