KRAMER OCH FUKTIGHETSKRAMER FOR ANSIKTET ÅLDERSTECKEN

Med åldern förlorar huden sin elasticitet och kollagenproduktionen avtar naturligt, vilket ger upphov till rynkor, tunna linjer, minskad fasthet och en trött hudton. Du kan inte vrida tillbaka tiden men Liftactiv Specialist-serien kan hålla den i schack med ansiktskräm för åldrande hud som återfuktar och reducerar synligt åldrande varje dag.

Vanliga frågor
Om ÅLDERSTECKEN

FRÅGA 1: Vid vilken ålder ska man använda rynkkräm?

Ju förr desto bättre. Med tiden förlorar huden kollagen - en naturlig process som ingen kan förhindra. Men om du använder en ansiktskräm för rynkor i 20- och 30-årsåldern, som Liftactiv Collagen Specialist, som innehåller Pro-kollagen-peptider hjälper du hudens cellförnyelse, som gör att du aktivt bekämpar ålderstecken orskat av kollagenförlust.

Fråga 2: Vilken kräm är bra för rynkor på halsen?

Neovadiol Phytosculpt är Vichys första anti-aging uppstramande hudprodukt för kvinnor i klimakteriet. Denna ansiktskräm mot rynkor motverkar synliga ålderstecken och förstärker, stramar upp och ger en mer ungdomlig utstrålning.

Fråga 3: Hur fungerar rynkkräm?

Vichys ansiktskräm mot rynkor, Liftactiv Collagen Specialist, är fullproppad med dokumenterade anti-aging ingredienser så som peptider som boostar cellförnyelse och motverkar åldringstecken orsakat av kollagenförlust. Formulan innehåller även niacinamid, som effektivt motverkar pigmentfläckar.