KRAMER OCH FUKTIGHETSKRAMER FOR ANSIKTET KLIMAKTERIET

Klimakteriet är ett naturligt skede i en kvinnas liv, men det orsakar hormonella förändringar som minskade östrogennivåer och förhöjda kortisolnivåer, vilket orsakar trötthet, humörsvängningar och värmevallningar, men också slapp hud, rynkor och minskad elasticitet i huden. Neovadiols ansiktscreme för klimakteriet har en näringsrik formula för att kompensera synliga effekter av hormonella variationer i huden.

Vanliga frågor
Om KLIMAKTERIET

FRÅGA 1: Vilken typ av lotion är bra att använda vid klimakteriet?

Klimakteriet är ett naturligt skede i en kvinnas liv som kännetecknas av djupgående förändringar på grund av hormonella svängningar: en omställning som gör huden tunnare och ger upphov till slappare hud och rynkor. Vichys Neovadiol är den bästa serien av dag- och nattcremer för att ta itu med dessa problem, från förklimakteriet till postklimakteriet, genom att kompensera de synliga effekterna av hormonella förändringar i huden tack vare formler berikade med aktiva ingredienser som antioxidativ niacinamid, vitamin CG-E och näringsrika omega 3-6-9 för att återfukta, fylla ut och ge huden en ny fräsch lyster.

FRÅGA 2: Vilken lotion är bra när det kliar på händer och fötter under klimakteriet?

Torrhet är en av de största förändringarna under klimakteriet och beror på att östrogennivåerna sjunker kraftigt och att pH-värdet i huden ändras så att den får sämre förmåga att binda vatten. Detta leder till att vissa delar av kroppen där överhuden är tunnare, t.ex. händer och fötter, kliar mer. För att lugna och återfukta är Vichys Neovadiol-formula berikad med Vichys vulkaniska vatten och med aktiva ingredienser som hyaluronsyra för att motverka att det kliar och för att ge mjuka händer och fötter.

FRÅGA 3: Vilken är den bästa body lotion för kvinnor över 50?

Efter 50 förlorar huden sin elasticitet på grund av åldrandet och klimakteriet då östrogennivåerna minskar, vilket orsakar torrhet, kliande och slappare hud. Mogen hud behöver en body lotion som tar itu med de här problemen, Vichy har utvecklat olika formler i 30 år för att följa kvinnor genom denna process och hitta det bästa alternativet för att få huden att återfå lyster och fasthet.