KRAMER OCH FUKTIGHETSKRAMER FOR ANSIKTET OREN HUD

Under puberteten eller på grund av stress, skräpmat eller hormonella förändringar kan hudbarriären förändras, vilket kan leda till en överproduktion av talg som kan orsaka finnar, tilltäppta porer och orenheter. Normaderm ansiktscreme med salicylsyra och probiotiska fraktioner hjälper till att reducera finnar och igentäppta porer. Hudens generella utseende förbättras, och huden känns mjukare och lugnare med ett hälsosamt lyster.

Vanliga frågor
Om OREN HUD

Fråga 1: Vilken är den bästa ansiktscremen för aknebenägen hud?

Normaderm Phytosolution ansiktscreme för aknebenägen hud som hjälper till att reducera finnar och synbart förbättrar både hudton och textur. Produkten bekämpar specifikt orenheter, pormaskar och synliga porer.

Fråga 2: Hur länge ska man låta ansiktscremen för oren hud verka i ansiktet?

Ansiktscreme för oren hud ska appliceras före sängdags och sitta kvar under natten. Det är på natten som huden förnyar sina celler och det är också då de är som mest aktiva. Det är därför rimligt att använda en creme för oren hud med aktiva ingredienser på kvällen.

Fråga 3: Hur applicerar man en hudprodukt för oren hud i ansiktet?

Börja din rutin med ren hud med hjälp av Vichys rengöringsgel för oren hud. Applicera 2 till 3 pumptryck ansiktscreme för oren hud som även återfuktar och massera försiktigt in i huden och låt absorbera i 1-2 minuter.