KRAMER OCH FUKTIGHETSKRAMER FOR ANSIKTET TORRHET

När hudbarriären påverkas av yttre faktorer kan den förändras och förlora sin skyddande funktion, vilket i sin tur leder till torrhet och hudrodnad. Mineral 89 återfuktande ansiktscreme för torr hud är utformad med hyaluronsyra som hjälper till att återställa och stärka barriären, vilket tillför välbehövlig fukt och är lugnande för överhuden.

Vanliga frågor
Om TORRHET

FRÅGA 1: Vilken är den bästa återfuktande ansiktscremen för torr hud?

Aqualia Thermal Rehydrating Rich Cream är en rik ansiktscreme för torr hud som återfuktar i 48 timmar tack vare Vichy vulkaniskt vatten, hyaluronsyra och glycerin. Den motverkar dagliga angrepp som föroreningar, kyla och blåst, vilket förändrar hudbarriären och orsakar torrhet.

FRÅGA 2: Varför är mitt ansikte så torrt även när jag smörjer in mig?

Fuktgivande är till för att förhindra torrhet (huden behöver fett) medan återfuktning bidrar till att öka vattenhalten i hudcellerna (huden behöver fukt). För att boosta återfuktningen, applicera ett serum som Vichys Minéral 89 Stärkande Booster, vilken är berikad med kraftfulla ingredienser som Vichys vulkaniska vatten med mineraler (89%) och hyaluronsyra. Fyll sedan på med fukt och minska vattenförlusten med en rik ansiktscreme för torr hud som Aqualia Thermal Rehydrating Rich Cream berikad med Vichys mineraliserande thermalska källvatten, naturligt utvunnen hyaluronsyra, sheasmör och växtsockret mannos för en frisk, fräsch och återfuktad hud i upp till 48 timmar.

FRÅGA 3: Hur återfuktar man torrt ansikte på vintern?

Vintern är den typiska årstiden för torr hud. För att undvika detta säsongsbetonade besvär och boosta återfuktningen kan du följa den här rutinen i 2 steg. Applicera först ett serum som Vichys Minéral 89 Stärkande Booster vars 11 ingredienser är lämpliga för känslig hud och ger upp till 24 timmars återfuktande effekt. Välj en återfuktande ansiktscreme för torr hud med tjock konsistens som Aqualia Thermal Rehydrating Rich Cream, vilken ger intensiv återfuktning tack vare ultrapotenta ingredienser som hyaluronsyra, stärkande vulkaniskt vatten med mineraler från Vichy och växtsockret mannos som tillsammans binder fukt och minskar vattenförlusten.