NATTCREME TORRHET

Brist på fukt i hudlagren kan orsakas av faktorer som åldrande, UV-strålning eller föroreningar, vilket leder till torrhet och en trött och glåmig hy. Med en tjock och mjukgörande konsistens är Neovadiol och Mineral 89 de bästa nattcremerna för torr hud, detta eftersom de synkroniseras med hudens nattrytm och tillför fukt tack vare aktiva ingredienser som hyaluronsyra och Vichys vulkaniska vatten, vilket ger en fräsch hud med lyster under natten.

Vanliga frågor
Om TORRHET

FRÅGA 1: Vilken nattcreme är bra för torr hud?

Liftactiv Supreme uppstramande nattcreme mot rynkor är den bästa nattcremen för torr hud tack vare sin rika konsistens som minskar uppkomsten av rynkor och ger huden en fast, slät och sammetslen finish tack vare rhamnose, en naturligt framställd aktiv ingrediens som kommer från en brasiliansk växt.

FRÅGA 2: Är nattcreme en bra fuktgivare för torr hud?

Nattcremer fungerar bra på torr hud eftersom det är på natten som huden förnyas och stärks som allra mest och de här nattcremerna fungerar som ett extra stöd. Nattcremerna är tjockare och rikare, de binder mer vatten i hudlagren och ger en kraftfull återfuktning.