AFTERSHAVE

Daglig rakning kan orsaka irritation och torrhet. För att förhindra att huden känns stram och irriterad är Vichys aftershave för känslig hud utvecklad med lugnande ingredienser som vulkaniskt vatten från Vichy. Den är även berikad med mineralen kalcium som hjälper till att vårda huden efter rakning. Minimerar röda områden och brännande känsla som kan uppstå efter rakning. Tillför fukt till huden i upp till 24 timmar.

Vanliga frågor
Om AFTERSHAVE

FRÅGA 1: Hur fungerar afteshave?

Den ska användas efter rakning eftersom den innehåller ingredienser som kan hjälpa till att vårda irriterad hud efter rakning. Aftershave för känslig hud återfuktar och lugnar också huden eftersom rakning kan torka ut den och få den att kännas stram.

FRÅGA 2: Hur använder man aftershave?

Skölj ansiktet noga efter rakning och torka med en ren handduk. Häll ut en liten mängd aftershave för känslig hud i handflatan. Gnugga händerna mot varandra för att få en jämn beläggning på båda händerna och gnid in ordentligt på huden.

FRÅGA 3: Kan aftershave gå ut?

Ja, aftershave kan gå ut Det beror dock på sammansättning. Om en aftershave innehåller parfymer kan den hålla i upp till 10 år, men vanligtvis är den genomsnittliga hållbarheten cirka 3 till 5 år. Det beror också på hur den förvaras och hur länge den har varit öppnad.