ANSIKTSCREMER

Vid 40 års ålder förvärras inflammation på grund av exponeringen vilket påverkar huden med minskad elasticitet, tunna linjer, rynkor och mörka fläckar. Liftactiv åldersbekämpande ansiktskräm för män innehåller aktiva och naturliga ingredienser som återställer lyster, korrigerar kollagenförlust och jämnar ut hudtonen.

Vanliga frågor
Om ANSIKTSCREMER

FRÅGA 1: Kan män använda ansiktskräm för kvinnor?

Det är inte dåligt i sig, bara ineffektivt eftersom män har en tjockare ansiktshud på grund av hårsäckar som producerar mer talg. Dessutom utsätts män inte för samma hormonella förändringar som kvinnor. Dessutom fungerar rakning som en rengöring, vilket gör att ålderstecken uppträder senare och på ett annat sätt. Så om du vill ha resultat är det bäst att applicera en ansiktskräm eller åldersbekämpande ansiktskräm avsedd för män.

FRÅGA 2: Vilken är den bästa ansiktskrämen för män?

Vichys Homme Hydra Mag C+ Ansikte Ögon är en åldersbekämpande ansiktskräm som motverkar trötthet och stärker huden och minskar svullnader och mörka ringar. Den innehåller magnesium, C-vitamin och dextran och hjälper till att ladda huden med energi och bekämpa yttre påverkan.

FRÅGA 3: Kan män använda hårborttagningskräm i ansiktet?

Ja, en mild hårborttagningskräm kan ta bort ansiktshår och även återfukta huden. De gör att man slipper utslag, är smärtfria och ger en stubbfri känsla och ett stubbfritt utseende.