DEODORANTER FÖR MÄN

Stress, hormonella förändringar eller intensiv ansträngning kan leda till överdriven svett och sämre självförtroende. För att hålla kontroll och lukt borta är Vichys deodorant för män med känslig hud berikad med Vichys termaliska mineralvatten och aktiva ingredienser som Oligo-Zinc som skyddar huden och ger upp till 72 timmars återfuktning och inga fläckar tack vare en "skydd för kläder"-teknik.

Vanliga frågor
Om DEODORANTER FÖR MÄN

FRÅGA 1: Vilken är den bästa deodoranten för män?

Vichys Homme Antiperspirant Deodorant Roll-On 72H är den deodorant med längst hållbarhet som är lämplig för känslig hud och är en effektiv antiperspirant. Denna deodorant för män med känslig hud är framställd med Vichys termaliska mineralvatten och kan användas dagligen på torr hud efter duschen.

FRÅGA 2: Är deodoranter för män mer kraftfulla än deodoranter för kvinnor?

Det är en myt: Deodoranter för män med känslig hud är inte mer kraftfulla eller har en annan sammansättning än de som är avsedda för kvinnor. Aktiva ingredienser som bekämpar lukt finns i deodoranter för både män och kvinnor.

FRÅGA 3: Hur appliceras deodorant för män?

Deodorant bör appliceras dagligen efter dusch på ren och torr hud. Rulla bollen direkt mot armhålorna. Börja mitt i armhålan och arbeta dig utåt i alla riktningar tills den är helt täckt. Applicera på nytt under dagen vid behov.