RAKLÖDDER

Vichys raklödder för känslig hud hjälper till att minska utslag och rodnad som orsakas av rakning och skador från rakhyveln. Med en kombination av aktiva och dermatologiskt testade ingredienser för att passa känslig hud verkar gel- eller skumformeln på huden och skyddar dess hydrolipidfilm genom att rengöra och återfukta på djupet.

Vanliga frågor
Om RAKLÖDDER

FRÅGA 1: Hur fungerar raklödder?

Raklödder för känslig hud skapar ett tunt skyddande lager mellan bladet och huden, vilket ger mindre friktion och minimerar risken för rodnad, irritation - och färre stick- och skärskador. När det är utvecklade med kalcium, C-vitamin och salicylsyra skyddar det också hudens hydrolipidiska film samtidigt som inåtväxande hårstrån förhindras.

FRÅGA 2: Hjälper raklödder vid solbränna?

Raklödder för känslig hud är utvecklad för att lugna och återfukta huden när du rakar dig, så samma koncept gäller när du applicerar den på en solbränna. Det är en ganska okonventionell metod som kan fungera för att lindra eventuella obehag från solbränna.

FRÅGA 3: Kan man raka sig utan raklödder?

Syftet med raklödder är att smörja rakhyveln och återfukta huden, vilket minskar risken för rakskador, rakfinnar, inåtväxande hårstrån eller skärsår. Det förbättrar också rakningen rent praktiskt. Så även om du har bråttom är det bäst att vänta och använda ett raklödder för känslig hud.